Off topic chat zez soba!

Ma vecinom su lepi iako vrlo klasicni... al su na ''stanc fazon'' radjeni...
Ja bih da vidim inhaus ili bar modifikovane mehanizme, ukrasavanje nekim specificnim, ruskim stilom (dakle, ne Cote de Geneve, perlage itd.) Recimo, Radonej ima modele koji vuku na to tradicionalno rusko, sa istocnjackim uplivima, ali su previse kicasti. (Mada, ako pogledamo, recimo, crkvu sv. Vasilija, izgleda ko torta :D). Ruski stil nekako mora da ima i te istocnjacke elemente s obzirom na sve uticaje... Napraviti nesto, moderno, luksuzno, ali oslonjeno na tradiciju (iskreno, ne samo na prvu loptu) je verovatno mnogo teze izvesti nego reci, ali jedino tako bi meni bili zanimljivi.

Jel ima neko SBB internet, a da je iz Panceva?
Meni je crko:banghead:
I sad moram da nabadam po telefonu.

Re: namestanje datuma/vremena na casio edifice

e lepo,taman kad provališ kako se rukuje sa tim satom trebaće to i da objasniš pošto sam i ja u fazi kupovine CASIO EDEFICE sata:dance3:
Kako sad Casio, zar nisi odlucio da ces da uzmes Grand Seiko, Royal Orient ili Credor.

mani me tih fora,ja sam to samo rekao da ću gledati u budućnosti ako budem u prilici jednog dana da nabavim GRAND SEIKO ,a ko je taj koji ne bi voleo da ga ima?a to ne znači da sad treba da me kao na finjaka zezaš,jer možda sam čak i stariji od tebe i ne bi bilo lepo sad da me zezaš zbog moje želje da posedujem taj sat,nego baš obratno,trebao bi da me pohvališ što sam ušao i malo zagrabao po ovom veoma zanimljivom svetu satova ,koji je za veoma kratko vreme počeo da mi se dopada.

"...razmišljam da sad uzmem ova tri i onda neko vreme da malo oladim sa kupovinom satova , a onda u nekoj bliskoj budućnosti da nabavim GRAND SEIKO!
evo našao sam šta sam napisao u jednom od postova i prekopirao sam ga,a kao drugo SEIKO sam danas naručio,a u roku od nekoliko dana naručiću i CITIZEN i CASIO samo čekam da mi legne neka uolata,mada sam ta druga dva već odabrao i stavio u korpu,tako da bi to trebalo da sve obavim u toku nekoliko dana,a što se tiče GS ! to mi je želja,koju ću gledati da ostvarim dok me još drži ova manija za satovima.

izvinjavam se za off!

Last edited by a moderator:
Re: namestanje datuma/vremena na casio edifice

Alberto, nisam pratio onu temu epskih razmera, mozes li mi reći koje si satove naručio?

danas sam naručio: SEIKO SNZG13K1 , a ovih dana uzimam još ova dva: CITIZEN BM6686-13E i CASIO EF-539D-1A5

27547d1327524263t-sportski-sat-pomozite-mi-da-se-odlucim-snzg13k1.jpgBM6686-13E.jpgEF-539D-1A5.jpg

Last edited by a moderator:
Baumgartner se ozenio, dakle - GAME OVER :D

Ovi leteci veverci zapravo kontrolisano padaju, a ne lete :) Ako se zajebe u proracunu ili mu istrci neka stena ili drvo na putanji, **bo je jeza u ledja

Pusti ti to: Nije reso.... :D

Baumartner nije mogao da se zajjebe jer su mu sve drugu detaljno proracunali, i isuvise je bio medijski popularisan da bi omanuo... Ono bih mogao i ja... :lol:

S obzirom da vrlo verovatno nikada necu imati da dam za sat tolike pare - sta me kosta da kazem sta god? :D

ista priča :lol:

Svim forumasima i casoholicarima koji slave Svetog Nikolu, srecna Slava !!!! U zdravlju, miru, slozi i sreci slavili !!! :)

Back