HADzI DALIBOR
New member
Nemam riječi!!! Svaka čast!!!
Jeste, Damir je. Da,I moje sve naj,naj preporuke. Covek sa najboljom opremom u gradu po meni,I sa definitivno naj izborom narukvica.Ufff... dobro izgleda sada ova Omega, mora da je uživo još lepša!
Jel to Damir sa Limana? Za njega sam dobio preporuku od člana sa foruma, kaže da je odličan časovničar. A i Sale ga preporučuje.
ovaj sat me stvarno odusevljava a i to kako ga ti pazis i volis.svaka cast sat i jeste jedno veliko zadovoljstvo.
Tesko je reci jer nisi bas nista naveo od podataka. Mozda da nam das koji broj. Jel automatik ili navijac, pretpostavljam da je navijac, Omega cal.601 17 jewel iz neke 1960 i neke. Ali je prelepahvala ljudi na komentarima. Ja sam ljubitelj satova ali ocigledno ne znam da cenim prave vrednosti. Inace svakodnevno nosim FESTINU Tour de France i prezadovoljan sam njome.
Niko mi nije odgovori za tacan model ovog OMEGA sata, recimo iz koje je godine?
Hvala Nikola, mislim da je u pitanju bas taj model. Malo sam prelistavao po netu i naletim na youtubu na sl link: http://www.youtube.com/watch?v=7xbWZnoEr2M - ovakav isti ja posedujem.
Jos jedna ipsravka, napiaso sam u nekom prethodnom postu da je automatic ali mislim da je na navijanje pa da se ispravim.
Ako budem mogao da ga otvorim sam slikacu mehanizam pa cu okaciti slike.
poz
Ja znaci ne mogu da vam opisem kako mi je covek sredio sat za 20e, znaci kao nov je, ako ne i bolji. Sve sto je nekad bilo mat i sad je, znaci rasklopio ga je u potpunosti, cak i koronu skidao, bazel, kako se vec zove
, ovaj sjajni okvir
, jer nije hteo da radi ako ga ne skine lagano da nebi osstavio nekog traga na satu ako ide malo jace,ma kralj, ali evo fotki pa procenite, mada kao i uvek uzivo je lepsi, Simovicu svaka cast,pozzz
View attachment 3481View attachment 3482View attachment 3483View attachment 3484View attachment 3485View attachment 3486View attachment 3487View attachment 3488View attachment 3489View attachment 3490View attachment 3491View attachment 3492