Omega Geneve automatic

Bolje nego kad je bio nov ,mislim da ti speedmaster vise ne treba;).
Sredio ga je sjajno,izgleda kao nova Aqua terra ,sa mat bocnim ivicama.

View attachment 3493

Ej hvala drugari stvarno me odusevio covek svojim radom. Nosim sad nju mesto Speedy:) Inace zaboravio sam ranije reci, mehanizam koji pokrece moj sat pokrece i jedan od najpopularnijih i najboljih Omeginih satova ikada, po meni, a i po mnogim drugim ljubiteljima ova marke, cuveni Seamaster 1000m. Evo link o tom satu sa lepim i detaljnim opisom i fotkama. Sta bih dao za taj sat:)
http://www.convention-floor-videos.com/seamaster1000/

Last edited by a moderator:
ovaj sat me stvarno odusevljava a i to kako ga ti pazis i volis.svaka cast sat i jeste jedno veliko zadovoljstvo.

Ufff... dobro izgleda sada ova Omega, mora da je uživo još lepša! :)

Jel to Damir sa Limana? Za njega sam dobio preporuku od člana sa foruma, kaže da je odličan časovničar. A i Sale ga preporučuje.

Ufff... dobro izgleda sada ova Omega, mora da je uživo još lepša! :)

Jel to Damir sa Limana? Za njega sam dobio preporuku od člana sa foruma, kaže da je odličan časovničar. A i Sale ga preporučuje.
Jeste, Damir je. Da,I moje sve naj,naj preporuke. Covek sa najboljom opremom u gradu po meni,I sa definitivno naj izborom narukvica.

Sta mislite o ovom satu, kakav je i kolika mu je realna cena? ja ga posedujem vec nekoliko godina. Zanima me i koji je tacno model?

Attachments

• 3.jpg
    3.jpg
    49.8 KB · Views: 143
  • 2.jpg
    2.jpg
    58.3 KB · Views: 116
  • 1.jpg
    1.jpg
    70.1 KB · Views: 180
a8lex6a sat je odlican kao i svaka omega a reko bi da je u dobrom stanju.moj savet ti je da uopste ne pitas za cenu i da ga ne prodajes jer je to sad kod nas toliko obezvredjeno da je to smesno.cuvaj ga i uzivaj u njemu.

U pravu je. Sat je prelep. Ako bas ne moras da ga prodajes onda nemoj, jer ces dobiti smesne pare ovde za njega. A mislim da ima clanova na forumu koji bi ha i kupili, jer sat je stvarno lep, a ikada bi postavio jos koju lepu fotku i sliku mehanizma bilo bi super.

Ova je stvarno lepa...:D Za koliko realno može da se nađe u ovakvom stanju, ja bih je kupio...:D

Last edited:
hvala ljudi na komentarima. Ja sam ljubitelj satova ali ocigledno ne znam da cenim prave vrednosti. Inace svakodnevno nosim FESTINU Tour de France i prezadovoljan sam njome.
Niko mi nije odgovori za tacan model ovog OMEGA sata, recimo iz koje je godine?

da li si siguran da je omega automatic.starost kraj 70 ih pocetak 80 ih.morao bi da slikas masinu.

hvala ljudi na komentarima. Ja sam ljubitelj satova ali ocigledno ne znam da cenim prave vrednosti. Inace svakodnevno nosim FESTINU Tour de France i prezadovoljan sam njome.
Niko mi nije odgovori za tacan model ovog OMEGA sata, recimo iz koje je godine?
Tesko je reci jer nisi bas nista naveo od podataka. Mozda da nam das koji broj. Jel automatik ili navijac, pretpostavljam da je navijac, Omega cal.601 17 jewel iz neke 1960 i neke. Ali je prelepa:)

Last edited:
Hvala Nikola, mislim da je u pitanju bas taj model. Malo sam prelistavao po netu i naletim na youtubu na sl link:
- ovakav isti ja posedujem.
Jos jedna ipsravka, napiaso sam u nekom prethodnom postu da je automatic ali mislim da je na navijanje pa da se ispravim.
Ako budem mogao da ga otvorim sam slikacu mehanizam pa cu okaciti slike.
poz

Last edited by a moderator:
Hvala Nikola, mislim da je u pitanju bas taj model. Malo sam prelistavao po netu i naletim na youtubu na sl link: http://www.youtube.com/watch?v=7xbWZnoEr2M - ovakav isti ja posedujem.
Jos jedna ipsravka, napiaso sam u nekom prethodnom postu da je automatic ali mislim da je na navijanje pa da se ispravim.
Ako budem mogao da ga otvorim sam slikacu mehanizam pa cu okaciti slike.
poz

Ako nisi siguran bolje nemoj da ga ne bi izgrebao, bila bi prava šteta...

Mislim da je Omega najlepse modela pravila bas u ovim klasicnim modelima. Stvarno imaju prelepe elegantne modele. @a8lex6a prelepa je ta Omega, steta sto je malo vise ne nosis. Mada i da stoji u vitrini, bice lep detalj. ;)

Ja znaci ne mogu da vam opisem kako mi je covek sredio sat za 20e, znaci kao nov je, ako ne i bolji:). Sve sto je nekad bilo mat i sad je, znaci rasklopio ga je u potpunosti, cak i koronu skidao, bazel, kako se vec zove:), ovaj sjajni okvir:), jer nije hteo da radi ako ga ne skine lagano da nebi osstavio nekog traga na satu ako ide malo jace,ma kralj, ali evo fotki pa procenite, mada kao i uvek uzivo je lepsi, Simovicu svaka cast,pozzz

View attachment 3481View attachment 3482View attachment 3483View attachment 3484View attachment 3485View attachment 3486View attachment 3487View attachment 3488View attachment 3489View attachment 3490View attachment 3491View attachment 3492

imam isti takav sat, kupio sam ga na buvljaku, za 1500 din (samo je original kais i kopca sa kutijom, skoro nov), a istog dana su mi nudili 200e za njega, tako da moze da se uradi mnogo za 20e, ali moze i da se kupi vise ;)
i da, znam da sam imao mnoooooogo srece :embarassed:

Back