Pazi replika - Oprez pri kupovini sata !!!

види се да се разумеш у сатове, требао си га усликати да видимо можда је и био оригинал само неисправан, јбг ја му лако нађем ману

није он савршен, поготово не наруквица, а тек копча, што важи и за доста скупље сатове, мада је и даље добар сат и најбоља куповина за те паре и ја бих га пазарио новог поред тога

Ne znam druze, nikad nisam imao orijent, sumnjivo mi je bilo da sat koji ima na sebi onu "etiketu" bude neistravan, na njemu nisu postojali tragovi koriscenja, takodje mi je bilo sumnjivo da kazaljka stane kada se izvuce krunica, Mozda treba tako, ne znam...

Ja ga nebih platio 100e neispravnog, pogotovu sto ispravan a nov ima za 140e kod nas da se kupi. Ustvari bilo je 13 000 din sto mu dodje malo manje od 110evra. Jos nesto sto sam primetio na njemu a nisam pomenuo bilo je to da prilikom stelovanja dana mala kazaljka se moera unazad...

Sat je jos na oglasima pa sam skinuo slike, evo slika, taj je sat bio kod mene

Attachments

• 22.png
    22.png
    440.7 KB · Views: 218
  • 333.png
    333.png
    427.8 KB · Views: 254
Last edited by a moderator:
Re: certina original ili replika

Original je najverovatnije, iako su slike losije vidi se da je to taj mehanizam koji bi trebalo da je unutra.

Sto se vrednosti tice nemam pojma...

Code:
http://www.kupujemprodajem.com/Tissot-PRC200-Mens-Watch-T17-1-586-52-23666392-oglas.htm?filter_id=21439089
Aj sad, kako se isplati uopste nov PRC200 prodati po ovoj ceni ? :)

Pazi mu tekst "Auto moze da bude i Nemac, Francuz ili Japanac ali sat MORA da bude
Svajcarac ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! "

Kakav idiot!!!

Ma 'bes tekst, s' prostenjem ...da li je moguce da se za 200 eura prodaje original prc 200 ? :)
Svidja mi se ovaj sat vec duze vreme, samo mi je mnogo smunjivo sve ovo ...

i ja sam mislio da nije original al ko pita ne skita:lol: covek stavio na oglas i ja ga zovem on kaze original proverio je u beogradu kad mi je posla slike i kad sam ih uporedio sa originalom i kad ste mi vi rekli sve mi je bilo jasno,treba jako paziti pri kupovini,hvala najlepse na odgovorima

Pazi mu tekst "Auto moze da bude i Nemac, Francuz ili Japanac ali sat MORA da bude
Svajcarac ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! "

Kakav idiot!!!

Decko je izuzetno korektan.Znam ga licno i nije nikakav prevarant. Jednostavno se bori da prezivi. Koliko znam kopije ne prodaje. Par puta me je i zvao da pogledam da li je kopija ili ne. To sto je napisao...to je njegove misljenje a nosi Citizena Orcu....toliko o tome...

Ps. Pa ako nekog zanima da li je original ili ne a hoce da ga kupi po toj ceni...zajedno kod casovnicara i skloniti dilemu da li jeste i nije. Ako nije ovde napisati prevarant i tacka

Last edited:
Mislio sam da su replike kvarcni satovi koji liče na original, a ovaj je bio mehanički, sa providnom zadnjom stranom. Žao mi je što nisam moga da uslikam.
Jel postoji Glashutte, bez onog Original u imenu?
Čudno mi je da prodaju replike zajedno sa Tag i Tenith od 1000+ eura.

Last edited:
Drugari dobar dan :)
Nadam se da mi možete pomoći oko utvrđivanja da li je ovaj Muhle M1-26-10 replika ili ne. Unapred hvala svima!
m1.jpg
m2.jpg

Last edited:
Back