....ja se stvarno ježim čitajući temu. Pa čoveče, kako neko može dozvoliti da laže samoga sebe .
Ne može mi niko reći, da će utešiti svoju savest kupovine nekog "Role" za 50€ , zato što nema keša. U redu, slagaćeš slabo upućenu okolinu, ali kako slagati samog sebe, bre ,eeeejjjjjj !!!! Kako ćeš odreagovati, kada ti čak i ne upućen čovek kaže "uuhhh , pa to je lep, skup i dobar sat" jer je čuo tamo negde da je to dobar i skup brend. Pa šta ćeš ?!? Da ga slažeš, ili da kažeš da je kopija , a ?!? Pa ja bi bre u zemlju propao od samog sebe, ne od tog čove ili okoline.
Pa da nemam para `leba da jedem, naći ću nekog polovnog japanca u meni dozvoljenom finansijiskom "opružanju" , ali kad stavim na ruku sat, znam da je to TO zašta se i predstavlja svojim logom, narukvicom, mehanizmom,cenom, a ne tamo nešto , neko, stvar li je , sat li je ,šta li je...
Ma član Neša je lepo rekao (pišem po sećanju, ne citiram): "Replike su po definiciji DJUBRE , gde se može naći u malo oskrbljenijem kontejneru, bolji sat" . ... to je zaključna definicija replika i nema drugo, ili dalje...
Temu pratim samo da bih video koliko verna kopija može biti i da sam u stanju koliko-toliko uputiti drugare oko sebe (uštedevši im vreme odlaska do sajdžije i mlaćenje sa prodavcem).
Ma bez veze sam smorio, ali eto... bilo jače od mene.