Ne znam šta te zanima?
G10 spada u jeftinije mehanizme na kojima se u slučaju kvara ne vrši nikakva intervencija već se zamenjuju novim.
Ume da potraje dugo ali ,eto, dešava se i da se pokvari.
Mehanizam ume da pravi ovakve probleme, a po svoj prilici će ti ga zameniti za novi. Dobro je što se pokvario dok traje garantni rok, ali moram dodati da bi se proizvođač morao pobrinuti za bolju kontrolu kvaliteta.
zna li netko kakav je mehanizam u ovom satu i informacije o mehanizmu i proizvođaću sat je Certina DS Podium Big Size
View attachment 98437
Da li je ovo tvoj sat ili slika sa interneta? Ne vidim najbolje sa mob, meni ovo ne lici na Big size, vec na obicnu ds podium. Ako je obicna onda je mehanizam G10, a ako je big size, onda 251.262, jedan od najboljih kvarcnih mehanizama u satovima tog cenovnog ranga...
Opet ponavljam da ne vidim najbolje sliku
drugi put uzmi seiko i resen problem,ja imam kvarcni seiko star 25 godina .
sat je umro dva tjedna nakon isteka jamstva, sada čekam da vidim šta će reč servis
Izvinjavam se, moja greška, nisam dobro pročitao tvoju poruku. Pitaj za cenu u više servisa, jer cene umeju da se dosta razlikuju.
ako hoće neka ga poprave besplatno jer dva tjedna je malo.ako ne leti u kantu za smeće, duboko sam se razočarao u švicarski sat
Nikada se nemoj razočarati u časovničarsku industriju neke zemlje na osnovu utisaka, kvaliteta, problema itd. koje imaš ili si imao kod jednog sata.
Meni ne moraš hvaliti Seiko ( a ni Ruse :laugh:) ali opet kažem ne daj se lako razočarati.
Ovde su moji satovi http://www.svetsatova.com/forum/f121/skydrummer-moja-kolekcija-4253.html#.VCHuwxbAFl8
Ako si se tako lako razočarao u švajcarske satove, ruske nemoj ni gledati. Imam osećaj da to nije za tebe.
skrećemo sa teme. Imaš ovaj forum ruski satovi , pročešljaj ga, vidi da li te zaista interesuju ruski satovi, ako je odgovor potvrdan, pitaj pa ćemo pomoći. Moje mišljenje je da ruski satovi nisu za svakoga.