Re: Festina 16489/7
@yastreb
U slucaju odbijanja garancije, obavestavas firmu zvanicnim e-mailom o tome kako si razocaran njihovim metodima rada, i da nikako nisi ocekivao da se jedna ozbiljna firma bavi sitnim kradjama i zavlacenjima. Navedes kako ces, u slucaju daljeg odbijanja saradnje obavestiti Drustvo za Zastitu Potrosaca, a putem njih i Trzisnu Inspekciju, kao i da si spreman da ceo svoj slucaj, zajedno sa satom izneses na uvid nadleznom organu. Dodas tu jos neke stvari, nikad ne pretis otvoreno niti psujes.
Imam iskustva u ovim stvarima, doduse nije bilo vezano za satove. Veruj mi da se misljenje totalno promeni cim se pomene Trzisna i Drustvo za Zastitu Potrosaca. Uz sve to, zamolio bih te da ovo isteras do kraja, a ne da se pomiris sa sudbinom, uzmes sat i odneses u drugi servis. Dokle god ovako dozvoljavamo da nas prave na budale, to ce se i dalje desavati. Ja, iz revolta se ozbiljno angazujem oko stvari koja kosta 1.500 dinara, ne zbog novca, vec zbog toga sto mi se smucila "poslovna" politika pojedinih