steins, dobro došao na forum. Čini mi se da ti je Hadži Dalibor kolega, ili bar radite u sličnoj sredini, tako da će ti verovatno on moći reći svoja iskustva vezano za satove i mag. polja i sl.
Što se tiče maglenja stakla, morao bi biti najveći baksuz u kosmosu pa da ti sat koji je nov i 100 m vodootporan pusti vodu pri pranju ruku, pošto nisi, moguće je da je po sredi ono što si i sam rekao vezano za izvučenu krunicu.
Ako može postavi i neku fotografiju Vostoka, misim da niko na forumu nema taj model.
hvala puno. Vostok Europe su prelepi satovi, ja sam zaljubljen u čitave kolekcije
ovaj je (bio) moj.
to je već stara kolekcija. Predivno stoji, prečnik je 40mm, taman koliko mi odgovara pošto imam tanku ruku, i dok je radio, bio je savršeno precizan. Ima dual time varijantu (pusti rusi

) koja meni ne znači, i imao je savršeno odradjene fluorescentne delove (ne znam zašto, ali mi to nešto puno znači na satu).
Pre njega sam nosio nekoliko jeftinijih satova /Fossil Arhitekt, Roamer - starije verzije, pre kineza mislim, i još par komada Swatcheva/ i ovaj je svetlosnu godinu ispred svih njih i po izgledu i po kvalitetu izrade i po samom osećaju.
Mali problem je bio sa narukvicom koja je od neke debele kože pa je leti malo mirisala, al meni se i to svidja
Ja se ljudi ne razumem mnogo u satove, osim onoga što sam pročitao ovde i na još par foruma. Meni je prodat na preporuku pošto sam mogao da biram za pristojne pare /oko40k/, i rečeno mi je da je super kvalitetan i da ima ok servis u Srbiji.
Steins,
Samo MR može naškoditi satu kada su u pitanju elektro-magnetna polja.
Najjaču zaštitu od toga imaju nove Omege ali i one do 1.5T,a postoje dobro jače MR.
CT, UZ, rentgen- ja radim u takvom okruženju i nema problema.
Ma ja MRu ne prilazim, orjentisan sam na skenere i UZ, zato mi je i čudno da je toliko zabagovao.
Ja bih iskreno trazio nov sat i zapretio tuzbom,sta bre koga boli uvo gde ti radis,to je tvoja stvar,uostalom otkud znas da nisu oni pokvarili sat nakon prvog servisa,jer ne znas sta su radili a sat je posle toga imao niz problema,nisi ti igrao hokej sa satom pa da se desi tako nesto,imas puno pravo da trazis nov sat,ja bih tako postupio.
To sam i ja mislio, ali problem je u tome što se plašim da probleme ne snosi drugar koji mi je taj sat prodao.