Želeo bih kao novi član ovog prekrasnog sajta, na koji sam slučajno naleteo, i bez daha ga /bar jedan deo prelistao/ da uputim pozdrave, počevši od administratora, moderatora i svim članovima, a objašnjenja i poznavanje materije su mi ostavila dojam da se radi o vrsnim poznavaocima "faha", za koji sam iskreno mislio da ih nema kod nas...a ono, naprotiv. Žao mi je što počinjem da mislim da časovničarski, urarski ili sajdžiski zanat kod nas odumire, nažalost. Većina mlađih, koji su pošli roditeljskim stopama, nisu više na onom pređašnjem nivou, tako da se svodi na zamenu baterija, kaiša i narukvica, sem malog broja onih koji znaju i nastavljaju taj posao. Imao sam slučaj da sam odneo, po preporuci kolege, zidni sat na popravku kod sina od starog, sada već pokojnog majstora, koji mi je držao sat preko godinu dana, dok se ne vrati "majstor" koji je bio u poseti deci na drugom kontinentu.
Još jednom želim da uputim izvinjenje FOTOPETRU što sam zloupotrebio njegovu mejl adresu i uputio p.p. njemu lično, pre nego što sam se registrovao. Nadam se da će mi oprostiti.
Toliko od mene i hvala svima uz srdačni pozdrav!