av.

Moltisanti to što imate je damski sestrinski sat a taj križ može bit znak doktorske-medicinske službe.A može biti i sviss oznaka jer to je ujedno i dio švicarskog grba.
Price što se vas tiče gospodin nokru je na žalost u pravu.Spomenuti sat najbolje je spremiti i čuvati.
Poštovani,
Posedujem džepni sat sa lancem marke "Omega" u srebrnoj kutiji, reg. br. 4318959. Pošto sam laik, zamolio bih sve koji imaju informacije o godištu sata, njegovoj vrednosti i ostalim pojedinostima, da mi odgovore na ovu poruku. U prilogu vam šaljem slike sata, unapred hvalaView attachment 133233View attachment 133234View attachment 133235View attachment 133236View attachment 133237View attachment 133238View attachment 133239
PozdravPozdrav i poštovanje svima,
drago mi je što ću saradjivati sa vama i što će te mi pomoći u vezi satova, kao stručni ljudi za ovu temu.
Ja volim satove, ali nisam veliki poznavalac istih, a posebno kvalitet, istorijat, vrednost istih, a pogotovu onih starih "dedinih satova".
Pošto imam jedan dedin džepni sat marke L'ALOUETTE, što piše na satu, ja o njemu samo što mislim da je jako star /1925.g./, izradjen u Francuskoj manufakturi, da je trgovačka marka i valjda mehanizam Švajcarski.
Da ne bih gnjavio dalje i time iznosio i netačne podatke o satu, molim vas da procenite isti u smislu kvaliteta, /pošto on radi a povremeno i zastane - možda od stajanja i neophodnog čišćenja stručnog lica/, godina proizvodnje i proizvodjač, kao i o tome vredi li ga čuvati i popravljati, kao i o njegovoj ceni kakvog vidite na slikama.
Hvala lepo i srdačan pozdrView attachment 132715View attachment 132712av.View attachment 132713View attachment 132716View attachment 132714 View attachment 132711
Pozdrav AleksandarPozdrav svima,
Nasledio sam od pradede dzepni sat marke Audemars Freres Brassus Geneve. S obzirom da je moje poznavanje satova na jako niskom nivou, istrazivao sam na internetu i dosao do nekih podataka o ovom satu. Medjutim, interesuje me Vase misljenje i procena njegove trenutne vrednosti u Srbiji jer razmisljam o prodaji. Da li ovde uopste postoji trziste za tako nesto ili treba mozda pogledati u inostranstvu? Slike su uslikane mobilnim telefonom, stvarno nisam mogao bolje. Hvala puno, svaki savet je dobrodosao.
View attachment 132784View attachment 132785View attachment 132786View attachment 132787View attachment 132788View attachment 132789
PozdravEvo i ovde da stavim, pa ako neko zna o kakvom satu se radi i iz koje je godine i vrednost istoga, bio bi jako zahvalan za tim informacijama.
View attachment 132879View attachment 132880View attachment 132881View attachment 132882
Jako lijepa i vrijedna Omega minimum 200-300 eura vrijedna ako ide koliko vidim cifer je emajlirani jako dobro očuvan što daje vrijednost samom satu. Bilo bi dobro vidjet i mehanizam po njemu se da utvrdit godište sata. Kućište je metalno može i slika kućišta od iza. Sat je prekrasan preporuke čuvati ga odavno ovakvu lijepu Omegu nisam vidioPozdrav svima,nov sam na forumu,interesuje me da li neko moze da proceni vrednost ovog dzepnog sata. U pitanju je Omega,trazio sam po serijskom broju,izgleda je iz 1939 godine,moj pradeda ga je dobio posle drugog svetskog rata,sluzio kod nekog coveka kod nas u Krusevcu i u znak zahvalnosti mu poklonio sat
Prekrasna hunter Omega koliko mogu vidjeti kućište je srebrno jako rijetko je vidjeti Omegu u hunter kućištu a tek ovako lijepo očuvani metalni cifer. Ako ide definitivno Omega vrijedi od 300-500 eura i ne viđa se svaki dan.Po stilu rekao bih da je iz 1920-ih rane tridesete.Poštovani,
Posedujem džepni sat sa lancem marke "Omega" u srebrnoj kutiji, reg. br. 4318959. Pošto sam laik, zamolio bih sve koji imaju informacije o godištu sata, njegovoj vrednosti i ostalim pojedinostima, da mi odgovore na ovu poruku. U prilogu vam šaljem slike sata, unapred hvalaView attachment 133233View attachment 133234View attachment 133235View attachment 133236View attachment 133237View attachment 133238View attachment 133239
PozdravPozdrav ljudi.Interesuje me da li neko ima bilo kakvu informaciju o ovom dzepnom satu marke C.Berthet .View attachment 133323View attachment 133324
Unapred se zahvaljujem..
Hvala,radiDjepnjak Omega, oko 1930 e napamet. Nema subsekundu, cifer je ubijen.
Ako radi ok, ako ne popravak.
Nema baš neku posebnu vrijednost.