Pomoc za odluku

E ljudi moji pao je seiko 5 SNKE63K1, danas sam prolazio pored BPMa u Novom Sadu i udjem i zaljubim se, kupih i ne pokajah se.
Kvalitet izrade me je odusevio, nije mi malen na ruci nego taman, narukvica je lepa i deluje kvalitetno ali malo cupka to mi je jedina zamerka. Evo par slika nisu nesto slikacu sutra napolju :)

DSC_0142.jpgDSC_0144.jpgDSC_0146.jpgDSC_0147.jpgDSC_0148.jpg

Čestitke na kupovini i da ga dugo i u zdravlju nosiš :beer:

Uživanje je videti kako te je taj seiko osvojio, a nadam se da će u budućnosti biti još satova.

Čestitke na kupovini i da ga dugo i u zdravlju nosiš :beer:

Uživanje je videti kako te je taj seiko osvojio, a nadam se da će u budućnosti biti još satova.

Hvala na zeljama, lomio sam se gledao po netu ali kada sam ovaj sat video uzivo to je bilo to, sve se poklopilo, iako sam ljubitelj koze mislim da cu nositi ovako jer mi je super.

@Sholym - svaka cast na kupovini :congrats:! Nisam ranije obracao paznju na ovaj model a izgleda bas lepo :adore:. Neka ti je sa srecom pa da polako dodas i jos pokoji ;)

@Sholym - svaka cast na kupovini :congrats:! Nisam ranije obracao paznju na ovaj model a izgleda bas lepo :adore:. Neka ti je sa srecom pa da polako dodas i jos pokoji ;)

Hvala puno, presrecan sam. Ja kada sam gledao seiko petice uopste nisam ovaj gledao, i vidim ga uzivo i bukvalno odma odlucim, sat mi je bas po meri. Evo od kada sam ga kupio samo ga gledam i slusam, milina kako klizi sekundara. :)

Nadam se i ja da ce se prosiriti kolekcija i to bas jos koja petica ali ne smem ni da pomislim to u skorije vreme :) poludece moji ukucani :P

Back