Predlozi za kupovinu sata do 100 EUR

Re: Sat za poklon devojci do 100e

E sad, ova dva sada je po meni nezahvalno upoređivati. Esprit sat zbog tih cirkona može biti atraktivnijeg izgleda za ove one dame koje se ne razumeju previše u tematiku satova. A ukoliko bi pitao one druge, koji malo više znaju o satovima, oni bi ti preporučili Casio. Po meni je Casio bolji izbor, a sad zašto. Ima više funkcija tj. pored prikaza vremena dodatni hronograf i datum. Uz ovaj crni cifer bi mogao jako lepo da se uklopi i crni kožni kaiš čime se dobija totalno drugačiji utisak o samom satu.
Pozz!

I meni se svidja vise opcija na Casiu, iako mi je Esprit na izgled za devojke privlacniji. Videcu za koznu narukvicu za Casia pa cu verovatno ici na njega, u slucajem da bude problem sa finansijama mozda budem isao i na Esprit. Mozda bi i nekako pitao izokolo za njeno misljenje. :D

Imam utisak da bi joj se ovaj Fossil najvise dopao jer je imala zapravo jos uvek ima samo joj se pokidala narukvica, Jacque Lemans.

Presudno je ono što se njoj dopada.
I moja žena ,pored nekih drugih satova, ima jedan Fosil koji je već dovoljno dugo dobro služi.
Ostaje činjenica da je kvalitet Fosila ispod njegove cene.

Meni se lično ne dopada narukvica na ovom Fossil modelu. Stvar ukusa, nadam se da će se njoj dopasti.

Moze da se skine ovaj deo koji je podloga i ja bih ga skinuo. Ne znam ovaj Casio sheen mi je ok samo mi je nekako previse ozbiljan i cak mi na prvi pogled vuce na muski sat. :D

U suštini, ona je tvoja devojka i ti najbolje znaš šta bi joj se najviše dopalo. Stoga joj tako nešto i pokloni. Mi možemo da pričamo šta je dobra ili manje dobra kupovina, ali šta to vredi ako se njoj taj predloženi sat ne dopadne. ...as simple as that...

Tu si potpuno u pravu, dzaba kvalitet ako se njoj to i ne dopadne. Zato gledam da uzmem nesto sto joj se svidja, a da pritom u toj grupi uzmem kvalitetan sat.

Invicta ili Nautica ? Ili nesto drugo?

Planiram da porucim sat sa amazona, tj. da mi ga donese sestra iz inostranstva, vidim da je veliki popust na invictine satove, ali i da nisu bas na nekom glasu, video sam i par nautica satova pa razmisljam. Imam sat sa metalnom narukvicom i sad je izbor pao na gumenu ili na platnenu, koza nekako nije u mom fazonu (bar ne jos :)). Sta biste vi preporucili od brendova ili cak i modela, eo sta se meni svidelo.

Invicta Men's 1930 Sea Spider Chronograph Black Textured Dial Black Polyurethane Watch: Watches: Amazon.com
Invicta Signature II Chronograph Black Dial Black Rubber Mens Watch 7394: Watches: Amazon.com
Invicta Men's 1512 I "Force" Collection Stainless Steel and Cloth Strap Watch: Watches: Amazon.com
Invicta Men's 11525 Force Chronograph Grey Dial Grey Rifle Fabric Watch: Watches: Amazon.com

Last edited by a moderator:
Re: Invicta ili Nautica ? Ili nesto drugo?

Ni jedno ni drugo.

Koliko para planiras da das za sat?

Pa evo svi ovi su u nekoj granici od 100$ toliko bih i dao, mene zanima da li ovi satovi stvarno vrede ovoliko, tj pise da su vredeli po 600$ ali to me ne zanima, da li vrede ovoliko koliko bih ja platio ?

Ti satovi nikad nisu vredeli toliko koliko pise, to je marketinska fora da te navuku da mislis da si kupio sat na velikom popusti.

Ja ih najiskrenije ti kazem za sebe ne bih nikad kupio.

Znam da je ovo vec postalo dosadno i da ponavljamo po k0 zna koji put na forumu, ali u toj klasi satova: Casio, Seiko, Citizen, Orient, nemaju konkurenciju kad je kvalitet u pitanju.

Invicta ili Nautica ? Ili nesto drugo?

Porucio bih sat sa amazona tj donece ga sestra iz inostranstva, i zanima me da li su Invicta satovi vredni onoliko koliko kostaju tj trenutno oko 100$, video sam i par zanimljivih Nautica satova, pa me zanima koji proizvodjac bi bio najbolji izbor, ili cak i model, mene zanima crna narukvica, gumena ili platnena, koza ne osim ako nije u nekoj sportskoj varijanti.

Invicta Men's 1512 I "Force" Collection Stainless Steel and Cloth Strap Watch: Watches: Amazon.com
Invicta Men's 1930 Sea Spider Chronograph Black Textured Dial Black Polyurethane Watch: Watches: Amazon.com
Invicta Signature II Chronograph Black Dial Black Rubber Mens Watch 7394: Watches: Amazon.com

Ovo su neki modeli koji su mi se svideli.

stevane to su neozbiljni satovi i neozbiljno i bezobrazno ponasanje na trzistu.preporucena cena 700 a uvek ih prodaju po 100 i to koga prevare.to je bruka i sramota za casovnicarcku industriju.kupi nesto od ovog sto ti je rus rekao veruj da i kod nas ima lepih i dobrih satova za te pare.imas i nekoliko podbrendova seika pogledaj malo videces svasta ima.

Last edited:
Back