Predlozi za kupovinu sata do 200 EUR

Pozdrav svima ,

Iscitavao sam forum i dosao do zakljucka da satovi koji su naizgled "dobri" i kvalitetni i ne mogu bash da se pohvale istim . Tako da molim vas da mi preporucite neki sat koji je po vasem misljenju kvalitetan , a sa druge strane pristojnog izgleda . Planirao sam da dam do 200e.

I ako bi neko mogao samo da mi ukratko iskomentarise :

Police PL10962JSB-02M

Hvala unapred ! :)
U prvoj rečenici tvog posta si već prokomentarisao sat koji te zanima;).
Takođe bih preporučio Casio,Seiko...

U prvoj rečenici tvog posta si već prokomentarisao sat koji te zanima;).
Takođe bih preporučio Casio,Seiko...

Pa u principu , taj Police mi se ucinio najzanimljiviji , al bi bilo dobro da mi neko kaze kakav je sat , kakav je mehanizam itd , posto sam laik sto se toga tice :)
A isto tako bi dobro dosao josh neki predlog , kako bi imao neki siri izbor i uvid u sve to , moze slobodno i koji dinar preko 20.000 .
Pozdrav

Stefane, evo nekoliko citizenovih modela u tom cenovnom rangu:
Citizen satovi

Svi njihovi modeli su OK, a imaš i neke opise u rubrici "Japanski satovi". Moji lični favoriti su Nighthawk, ali i kod ostalih nećeš pogrešiti. Pogledaj koji ti se sviđa, pa će se naći neko da malo bliže pomogne.

Stefane, evo nekoliko citizenovih modela u tom cenovnom rangu:
Citizen satovi

Svi njihovi modeli su OK, a imaš i neke opise u rubrici "Japanski satovi". Moji lični favoriti su Nighthawk, ali i kod ostalih nećeš pogrešiti. Pogledaj koji ti se sviđa, pa će se naći neko da malo bliže pomogne.

Da , svakako je Citizen bolji , Nighthawk pogotovo :) Da li znate gde bih u Beogradu mogao da pogledam , kupim neki od Nighthawk satova?

Mada josh jedna ideja mi pada na pamet. Ako bih mogao da izvdojim oko 25000(malo sam iskocio od onog limita 200e , ali za par nedelja bih mozda i mogao da skupim josh tih pedesetak eura) za neki Nighthawk , da li bi mozda za te pare bio bolji izbor neki od Armani satova?

Pozdrav

Last edited:
Imaš ih u TC Novi Merkator, a to je prodavnica sa linka.

Prodaje ih i Bomar, a koliko znam imaju radnju u TC Delta City. Evo linka za još nekoliko njihovih prodavnica: www.bomar.rs - satovi, nakit, optika

Ako nisi iz BG, najbolje je da telefonom pitaš za modele koji te konkretno zanimaju.

Iz BG-a sam tako da mi je sve jedno , mogu da skoknem do Merkatora jako mi je blizu , a i DC isto tako . A sta mislite vezano za pitanje da li je neki od Armani satova bolji izbor od Nighthawk ( posto su cene nekih modela priblizne ) ?

I Armani je ono što nazivamo modna marka, tako da bi ga valjalo zaobići. Pominjani su njihovi satovi na podforumu "Modni satovi", ali koliko se sećam, imaju kineske mehanizme.

Sajt koji linkuješ jeste pouzdan, mada mislim da je bolje da odeš do radnje i lično pogledaš da li ti se sviđa, kako ti stoji na ruci i slično, a ukoliko uzmeš sa metalnom narukvicom, mogu da ti je podese i na licu mesta.

Bolje otidji do radnje, mozes sat uzivo da vidis. Imas adrese njihovih radnji na njihovom sajtu.

Sense je veoma pouzdan i kao sajt i kao prodavnica, ja sam kupio 3 sata kod njih: 2 u radnji i jedan preko neta i decko mi je doneo na kucnu adresu nakon 3 sata od porucivanja!
EDIT: i moj savet ti je da pogledas na sajtu satove i da im posaljes e mail da proveris da li taj sat koji se tebi svidja imaju u radnji i u kojoj, jer nemaju sve modele u radnjama i nemaju iste modele u obe radnje (u merkatoru i knezu) ali preko maila mozes da se dogovoris sa njima da posalju sat u jednu od radnji i ti odes i pogledas taj sat (tako sam ja uradio za jedan sat)

Last edited:
Hvala svima na odgovorima !! Otici cu ovih dana do kneza ili meraktora i pogledati sta imaju , pa javljam sta sam nasao i ako budem im'o pitanja postovacu ovde :)

Pozdrav !

Fotografiši sat koji budeš kupio i prenesi utiske. Ja sam se učlanio na forum baš kao i ti, tj. kada sam hteo nešto da pitam, pa ostao i zavoleo satove. Nadam se da ćeš ih i ti zavoleti.

Srećno u kupovini i javi se.

Back