Predlozi za kupovinu sata do 200 EUR

Re: Preporuka za sat od 20.000 RSD?

Jel? Ja sam prodavca u radnji shvatio da tako poruceni satovi stizu iz NS?!

To jeste :)
Hm... Ne znam...
Potrazicu na jos par mesta, ako ne nadjem, verovatno cu onda (mimo volje) uraditi ovo.

Jos da dodam, nemoj uopste da se razmisljas jer nema mnogo ovih satova na lageru u nasoj drzavi, ovaj je jedini koji Beric ima uopste u Novom Sadu a i u Beogradu. Tako da ako naletis, svidi ti se, uzimaj i ne razmisljaj :)

Svako dobro !

Nasao sam SNDC81P1, dopao mi se i kupio sam ga :)

SNDC81P1.jpg

Zelim da se zahvalim svima koji su ucestvovali u temi,
svojim znanjem i preporukama ste mi zaista pomogli u izboru!

A posto ne postoji mogucnost da vam (sem recima) drugacije zahvalim,
ne preostaje mi nista drugo, sem da vas pocastim jednom pesmom :)

Vlatko Stefanovski Trio-Kalajdzisko Oro - YouTube

Cestitam, u zdravlju te sluzio. :beer:
Kad budes imao vremena i mogucnosti, postavi malo bolje slike sata, a mozes i neku rec da napises o njemu, utiske i tako to.

Nasao sam SNDC81P1, dopao mi se i kupio sam ga :)

View attachment 67809

Zelim da se zahvalim svima koji su ucestvovali u temi,
svojim znanjem i preporukama ste mi zaista pomogli u izboru!

A posto ne postoji mogucnost da vam (sem recima) drugacije zahvalim,
ne preostaje mi nista drugo, sem da vas pocastim jednom pesmom :)

Vlatko Stefanovski Trio-Kalajdzisko Oro - YouTube

Svaka cast za izbor :) :congrats:
Posle nedelju dana nosenja, ne mogu i dalje da ga se nagledam :)
I pored jako dobre volje i jako mnogo pazenja gde ga ostavljam, izuzetno se lako grebe kais. Inace sat skidam samo kada spavam.
Tako da je to mozda jedini problem koji sam do sad uocio, ali se ne brinem, jer se sve moze promeniti, delova ima, nisu skupi koliko sam uspeo da vidim.

Hvala! :)

Meni za sad nije, ali dobro - pazicemo... ;)

Nisam video (doduse, nisam ni obracao paznju) gde ima rezervnih delova, ali ako ima, to je fino. :thumbup:

Kaze onaj tip u Bericu da delova ima i da moze da se nadju bez problema, tako da nema frke :D Rece mi da se obratim njihovom serviseru. Probaj i ti tako, ako za tim bude imalo potrebe, nadam se da nece :D Uzivaj !

re: Sat do 20.000 din

pozdrav svima.
treba mi pomoc oko kupovine sata cene oko 20 000din.
osnovne smernice pre svega muskisat, da bude sa metalnom narukvicom,analogni, moze a i nemora da ima stopericu.
hvala u napred svima na pomoci
pozrav jos jednom

Dobro dosao na forum!

Moras to malo vise da preciziras, da li hoces automatik ili kvarc, da li u obzir dolaze samo satovi koji se mogu naci kod nas ili moze i nesto sto mora da se poruci preko interneta.

Moj ti je savet da ti iaberes nekoliko satova koji ti se svidjaju i postavis ih ovde kako bi ih zajedno prokomentarisali.

Za pocetak pogledaj neke od sledecih sajtova, pa izdvoj neke favorite.
BPM Satovi & Nakit. BPM Watches OnLine Store
Sense watch webshop - prodaja satova - casio satovi - seiko satovi - citizen satovi - swatch satovi - beograd, srbija
www.bomar.rs - satovi, nakit, optika
Poklon Dućan-Muski satovi, Zenski satovi, Vostok, Casio, Swarovski mindjuse narukvice prstenje ogrlice nakit, Deciji satovi
Ekskluzivni nakit i luksuzni satovi - Vitanov Beograd, Srbija

Nema tu bolje-losije, sve zavisi od onoga sta ti se vise svidja.:)

Satovi koje si izdvojio su sasvim pristojni.
J.Springs ije Seikov podbrend..
Festina satovi su korektni, kao i Sector.

Sta znam, mozda jedino jos da pogledas neki Seiko, Citizen i Casio, i to bi bilo manje vise to.:)

sad sam upravo procitao i mnogo mi je jasnije. moracu da ih i uzivo vidim ovo do sada je bilo samo preko neta. nadam se dobrom izboru.
hvala puno na pomoci

20.000 dinara je dobar budzet za kupovinu novog sata,ima dosta da se izabere za taj novac.Pored satova koje si naveo,ja bih dodao sledeca dva koja sam na brzinu uspeo da izaberem,a da se uklapaju u ono sto si naveo,a i msm da je i brend na mestu po svemu...:D

Seiko SND253P1

Seiko SNDC47P1

Koji sat kupiti

Zdravo svima nov sam na forumu, a i sto se tice satova sam pocetnik planiram da kupim neki sat do 200evra, i sad se dvoumim oko dva modela, pa akos e neko razume da mi malo pojasni koji je bolji koje su funkcije osobine i tako to cena oba modela je oko 18000 kod nas stim sto bih na lemana dobio popust od 20 posto modeli su: http://www.amazon.co.uk/Royal-London-Chronograph-Gents-40150-04/dp/B008Y21M0S i Jacques Lemans Men's 1-1717D Milano Sport Analog Chronograph Watch: Watches: Amazon.com hvala svima :)

Last edited by a moderator:
Back