Predlozi za kupovinu sata do 200 EUR

Re: Pomoc oko izbora - Orient? - do 200e

A ja bih vam čestitao na odabiru sata, pravi izbor svaka čast! Ujedno jedva čekam da ih vidim! :D

Pozdrav...

E cim stigne, kacim par slika. Cisto da zaokruzim temu. Slobodno mogu da kazem da sam srecan sto sam nasao ovaj forum i da ste mi pomogli da dodjem do prave odluke.

Samo da se javim :)
Sat mi je u ruke stigao 13-og maja. Sve je prefektno za sad. Drugar mi je doneo kompletno pakovanje (svaka mu cast), tako da sad izmedju ostalog i imam vazecu garanciju u trajanju od 2 godine.
Satom sam prezadovoljen, zaista mi se dopada i premasio je moja ocekivanja. Izasao me je oko 14.000din sve ukupno.
I za kraj - navio sam ga po nekom US Navy sajtu sa tacnim vremenom i za ovih nedelju dana mi je kasnjenje 0 sekundi!!!

Čestitam na satu! :D

E pa duguješ nešto dečače, daj nam mišljenje o satu, pričaj nam kakav je...Kompletni testovi satova
Par fotki ne bi bilo na odmet, jel da?
Baš mi je drago, u zdravlju te služio! :)

Cestitam na kupovini!
Slike postavi obavezno:top:

Pridruzujem se cestitkama!

Mehanizam je izgleda vrlo precizan jer i moj Nighthawk za 6 meseci kasni 1 sekundu ;)! Jedva cekam da vidim i slike:).

Preporuka za sat do 20.000 dinara!

...Neka preporuka za kupovinu sata, do recimo 20.000? Neki best baj. Hvala.

Re: Da li može...

Templar, obzirom da je tema postavljena u PF "Pristupačni satovi" sumnjam da čovek želi da kupi sat od 20000€!

...
Dobrodošao! :)

Mogao bi prvo da nam daš neke smernice šta te interesuje od satova i za kakve prilike želiš sat kako bi ljudi znali šta da ti preporuče. Kvarcni mehanizam, mehanički mehanizam, hronograf, ronilački, pilotski, elegantniji, itd?!? Ujedno pregledaj malo forum "Koji sat kupiti", ima dosta interesantnih predloga!

Re: Preporuka za sat do 20.000 dinara!

Ne razumem se uopšte u satove, tako da mi ti termini ne predstavljaju ništa.
Bilo bi poželjno da ima kožnu narukvicu i da ne izgleda penzionerski. To je to.

Re: Preporuka za sat do 20.000 dinara!

Pa ok, ali verovatno da si već gledao neke satove i da postoji dizajn sata koji ti se dopada? Neki ultimativni best buy ne postoji ni u jednoj cenovnoj kategoriji jer je sve to subjektivno i zavisi od potrebe i namene sata...

Ovako par interesantnih satova, Seiko SNZF15/SNZF17 je solidan satić i uklapa se u tvoj budžet.

mt3rc1.jpg

Citizen NY0040 ne predstavlja loš izbor...
1496qzr.jpg

Citizen Promaster 300m EcoZilla, mada koji dinar preko 20k, je takođe solidan satić, pogotovo ako želiš sat malo većeg prečnika...
dpbmkp.jpg

Re: HELP!!! Potrebna pomoc oko kupovine sata oko 200e.

Pozdrav Nenade i dobro došao!

Koliko vidim,ovo su sve same modne marke! Pogledaj Casio,Citizen,Pulsar(Seiko mehanizmi),Candino,a možda se i koji Seiko uklopi u budžet - ovo su firme koje vrijede pažnje! Mani se ovih tzv. prizvođača satova čije si linkove postavio!

Gledam i te merke ali ne nalazim model koji me interesuje, posto trezim "kocku" sa koznim kajsom.

Pa ako imas neki model da preporucis.

Hvala unapred

Candino C4374 - BPM watches,
Casio BEM505L-1A - Sense watch webshop,
Pulsar - pogledaj u Vitanov.rs,
Citizen AT0560-00E; AT0910-00E; BV1040-04A - Bomar.rs

Pogledao sam satove koje si mi preporucio, ok su ali su malo preozbiljni za moj ukus.
Meni ipak treba kocka koja je opustenije varijante (za svaki dan), ali izgleda da je tako nesto tesko naci :(

Pomoc pri izboru sata do 200e

Vec par dana gledam forum, citam o raznim markama, upoznajem se sa raznim terminima i vrebam neki sat da kupim :)

Molio bi ako neko ima neku preporuku za sad do 200e ( ili manje ) sa sledecim preferencijama :

- klasican izgled ( okrugao , bez hronografa ) ali sa nekom crtom modernog :)
- bez brojeva ili sitni
- sa datumom ili bez
- mineralno staklo , stainless steel
- kozna narukvica ( ili metalna pa da je zamenim )

Ako je ovo previse siroko uputite me bar na odredjenu marku ili naki veci katalog iz koga mogu po opcijama lakse da pretrazim i nadjem sat koji mi odgovara

Hvala :)

Re: Pomoc pri izboru sata do 200e

Nisi rekao da li prreferiraš kvarcne ili automatik satove. Ako želiš automatik to bi mogao da bude neki Seiko 5, a od kvarcnih imaš ovako nešto sa safirnim staklom:

Vitanov
Vitanov
Vitanov

Back