Predlozi za kupovinu sata do 200 EUR

Baki, ta ponuda sa transportom, carinom i porezom ispadne nesto preko 230e! :flapper: I to pod uslovom da ne naplate izvoznu carinu, kao što znaju. :)

Salim se naravno! ;) Iskreno, mislio sam da je bliži cifri od 300e...

....jeste . Nego , mislim da se vredi dodati neki "zelembać" preko za ovakav komad.

Biće jača ponuda za neko vreme, jer ga sada uglavnom nude britanci, koji kidaju sa cenama. Svakako je trenutno bliži cifri od 300e kod top-selera

Koja je oznaka ovog drugog, što nije PVD? Uhhh :drool:

Edit:
Sad nađoh...SSC229. Inače, sat ima minijaturan datum, to mu je glavna mana.

Last edited by a moderator:
Pa ne bih mu uzeo to za zlo. Bas je pregledan. A s obzirom da ima i tri podbrojcanika, verujem da ne bi izgledao tako dobro sa velikim datumom. :)

Ljudi ajde mi pomozite sa savetom sa kog sajta je beznedno poručiti, da je sigurno original. Našao na oar sajtova po ceni od oko 180$. Mozda nadjem neku kombinaciju da mi ga pazari neko iz EU pa posle organizujem dostavu.

Prvi je moj predlog,imas i ceo review od jednog clana ovog foruma o tom satu,ako ne gresim.Imao sam slicnu dilemu,hteo sam ceo crn sat,ali se takvi obicno ogrebu i nema poliranja,ruzno izgleda kada se izgrebe.Ako ti se vise dopada drugi model,inace imam isti model,samo sa metalnim kucistem,bez premaza i na kozi,mnogo je lep sat i kvalitetno uradjen za taj novac,imas ga u varijanti sa metalnom narukvicom i kucistem bez pvd premaza i obavezno uzmi na metalu,ja sam uzeo na kozi i kada sam hteo da narucim metalnu narukvicu,u Vitanovu su rekli da kosta 80 evra i rok isporuke 2 meseca,a razlika izmedju modela na kozi i metalu je 20-30 evra.Nadam se da sam pomogao.

Imenjače, što se tiče preporuke sajta, prelistaj malo forum, ima dosta preporučenih sajtova.

Ja bih mogao da ti pogledam te satove, ali malo je nezahvalno da ti neko drugi ceni veličinu sata. To zavisi od mnogo faktora. Pre svega od obima tvog zgloba, pa onda i od tvog subjektivnog poimanja veličine, a i ukusa. Najbolje bi bilo da pre kupovine lično pogledaš sat, osetiš kako ti leži na ruci... Možda i promeniš mišljenje o satu. Meni se to desilo mnogo puta. Na slikama odličan, a uživo bzv. Kao i obrnuta situacija.

I još nešto, ja ti mogu reći da taj prvi model ima 42mm u prečniku, što je po meni idealna veličina sata. Ja lično gledam satove između 40mm i 42mm.

Ovaj fossil ch2519 koji nosim je 44 bez krunice i skroz mi je ok. Obim ruke 17,5. Zato se bojim da mi snd me bude mali. Citao teme za online kupovinu. Na onih par sajtova nisam nasao moj prvi izbor ssc229. Zaro cu morati da odlucim neki od ova dva. Verovatnno ce biti kupovina iz inostranstva. Razlika u ceni odlicna. Samo sam malo sumnjicav da su ti satovi originali. Inace dosta porucujem sa neta, to nije problem.

Evo ovako:

Porucen Seiko SNN231P1, nadam se da se nisam presao i da ce lepo stajati na ruci. Da li je to dobar izbor?

Ne znam da li si procitao u prethodnim postovima,to je bio moj predlog,ja ga imam na koznom remenu koji nije nesto,ali se lepo uklapa,ali na celiku je jos bolji,odlican izbor,bices odusevljen i obavezno slike cim stigne!

Ne znam da li si procitao u prethodnim postovima,to je bio moj predlog,ja ga imam na koznom remenu koji nije nesto,ali se lepo uklapa,ali na celiku je jos bolji,odlican izbor,bices odusevljen i obavezno slike cim stigne!

jesam, jesam. procitao sam i trazio sam i njega ai ga nije bilo nigde. nasao u sensu. Hvala

Jos nije stigao, bas me cudi. Sutra ih zovem da vidim sta je u pitanju. Malo mi je cudno, rekli su da ga imaju a nema ga u katalogu.

Attachments

• C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_SNN231P1_5m.jpg
    C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_SNN231P1_5m.jpg
    94.2 KB · Views: 51
Ipak kupio Festinu F16488/5. Seiko koji sam u cetvrtak porucio preko sensa nije stigao. Nisam ih ni zvao da pitam u cemu je problem. U cetvrtak prepodne sam ga porucio, ostavio podatke, dogovorio se o placanju i covek mi rece da ga salju u toku dana. Trebao je da bude kod mene u petak, najkasnije subotu. E sad, bilo mi je cudno jer mi je receno da imaju taj sat (snn231p1) ali ga iz nekog razloga nema u katalogu.
No, šta je tu je.
Evo Festine :

Voleo bih da mi neko objasni cemu sluzi kataljka koja se na slikama nalazi ispod kazaljke za minute

Attachments

• WP_20140701_15_20_06_Pro.jpg
    WP_20140701_15_20_06_Pro.jpg
    182.2 KB · Views: 28
  • WP_20140701_15_20_54_Pro.jpg
    WP_20140701_15_20_54_Pro.jpg
    184.3 KB · Views: 46
  • WP_20140701_15_22_08_Pro.jpg
    WP_20140701_15_22_08_Pro.jpg
    201.8 KB · Views: 37
Last edited:
Back