Predlozi za kupovinu sata do 200 EUR

Dok se ostali ne jave ... :)
Sheen je svakako ženstveniji sat.
Između ostalog to je i zato što kompariramo ženski sa klasičnim muškim satom (EF-544D)
Ne kažem da žene ne mogu da nose muške satove ali u ovom "dvoboju" pobeda ide za Sheen-u

I ja bi sigurno izabrao kao i Vladan....za zenu, sestru, prijateljicu....a za svalerku neeeee, jbg, pa ona meni treba da kupi sat

Pozdrav svima od novajlije.
Želeo bih da uzmem neki muški ručni sat do oko 200 EUR. Oko mi je zapalo za "Casio" seriju G-Shock. Na stranim sajtovima sam primetio ovaj model: AWG-M100B-1AER - G-SHOCK - Watch - Products - CASIO, ali nisam siguran da kod nas ima da se pronađe u slobodnoj prodaji. Priznajem, naročito mi se dopala činjenica da je radio-kontrolisan i da ima solarno punjenje.

Da li znate kako stoje stvari oko toga i(li) predlažete neki sličan model za taj budžet?

izgleda dobro, nije prenakićen, nije preupadljiv. izgleda elegantno, diverski i masivno. šta ti više treba od toga. :thumbup:

I taj sam gledao. Najbolje staviti i jedan i drugi na ruku pa videti. U svakom slučaju bi izabrao veći i masivniji.

Pozdrav dobri ljudi!
Aj u pomoc, pls.
Treba mi sat za stariju zensku osobu suprotnog pola, a da ispunjava sledece kriterijume:
- da bude elegantan, ali ne suvise klasican
- beli cifer
- dovoljno dobar kontrast izmedju kazaljki i cifera
- dovoljno uocljivi markeri na ciferu
- poželjno arapski brojevi ili bez brojva, rimski nikako
- kvarcni mehanizam
- prednost imaju okrugli satovi, ali i ostalo dolazi u obzir
- da ne bude modni brend
- cena do 200 eur
- pozeljno je da ga ima u Bg, da bi mogao da se pogleda uzivo.

Ja nisam našao na netu ništa što bi se uklopilo u ova očekivanja, nadam se da ćete vi naći nešto. :D

Pomoc pri kupovini :)

Pozdrav, zeleo bih da kupim Casio EFR-512L. E sad moram da narucim sa koznom narukvicom jer u ponudi nema sa metalnom. Ne gotivim kozne narukvice, i cim bih ga kupio sto pre bih trazio metalnu narukvicu za njega. Interesuju me vasa mislejnja o ovom modelu. Takodje interesuje me da li neko zna gde ima da se kupi (original po mogucnosti) metalna narukvica za ovaj sat. Hvala :)

Re: Pomoc pri kupovini :)

Ovaj sat se ne proizvodi sa metalnom narukvicom tako da originalna ne može ni da se kupi.
Moguće je da odgovara sa nekog drugog Edefice modela ali to će biti teško pogoditi sa kog.
Uz to,naknadno kupljene metalne narukvice dostižu i polovinu cene samog sata.
Ja bih ti predložio da nađeš neki drugi model koji ti se dopada (ima sličnh) a da se prodaje sa metalnom narukvicom.

Re: Pomoc pri kupovini :)

Hvala na odgovoru. Ja mislim da se proizvodio jer ima da se nadje po netu dosta slika ovog modela sa metalnom narukvicom. E sad izgleda da ga vise ne proizvode sa metalnom narukvicom. Ima nekih modela koji mi se dopadaju ali su uglavnom ispod 44mm sto je malo za mene.

Back