Predlozi za kupovinu sata do 200 EUR

Znate kako trenutno imam Casio Edifice 129d,i bacio sam pogled na ostale edifice satove i svidja mi se ona red bull varijanta,ali znam da za 240€ mogu kupiti neki kvalitetniji,pa mozete li mi pomoci neki slican ko edifice da bude

U principu, po meni, ako trazis izgled sata kao iz ediffice serije onda uzmi njega. Nekako su mi posebna kategorija. Pri tom mislim da nisam uspeo nista slicno da nadjem za pare koje oni traze. Obzirom da vec imas jedan iz serije i da iz prve ruke imas utisak o kvalitetu - ako trazis slican, uzmi ediffice :)

Sent from my SM-A310F using Tapatalk

Šta mislite o Seiko SNZG15J1?

Za 116e.
6b6b2ac0698a766f8e50ceb7d302b6b0.jpg

Hvala svima na pomoci e sad definitvno necu kupiti casio edifice,jeste da sam zadovoljan sa njim ali ima i boljih satova za 240€.Evo suzio sam izbor na citizen,za oko mi je zapao i ovaj roamer,i sta mislite o nekom seiku ili festini?

Djordje 380 , ako sa Casio Edifice-a ideš na Festinu onda ideš sa konja na magarca :) ili u najboljem slučaju ostaješ na istom konju ( ali ja bih ipak rekao ono prvo). Od Roamera često je spominjan Roamer Superior koji dosta liči na Zenith model ( https://bomar.rs/roamer-superior-508837-41-05-05 ). Roamer ima safir ali je 3 bara vodootporan. Ovaj Seiko(SNDF93P1 SEIKO ) je takođe lep, nema safar ali je 100 m vodootporan. Oba imaju kožne kaiševe što nije plus u odnosu na metalne narukvice.
Citizen je uvek odličan izbor.
Ako hoćeš automatik a da je i elegantan onda su za taj iznos (240 evra) Orient Mako 2 i Ray 2 jedan od najboljih izbora.

Last edited:
Piši u drugoj temi, zbog drugih ljudi koje to bude zanimalo. Neka Certina ili Roamer u Bomaru?

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

Certina/Roamer/Citizen

Pogledaj na bomaru sta imaju. Ponekad iskrsne nesto i u oglasima, ako ne bezis od polovnog.

Pogledaj polovne Steinhart, mozda Hamilton na kupujemprodajem

Sent from my SM-A310F using Tapatalk

Prvi sat

Zdravo narode, treba mi vasa pomoc pri kupovini prvog sata. Budzet mi je do 20k din, treba mi nesto za svakodnevno nosenje uz majicu/polo majicu i eventualno kosulju. Dakle, nista previse formalno.

E sad, sledi problem, meni se jako dopadaju ronilacki satovi Ali svi koje sam imao prilike da vidim i probam (Seiko snzf17, snzh53, skx007, citizen promaster navy i marine) su mi preveliki. Imam tanke ruke i zglobove (17cm) te mi treba neki manji sat..

Obzirom da me mogu da nosim ronilacke satove zbog toga, jel moze neka preporuka za neki lep sat (znam, subjektivno) koji bi se uklopio u taj nacin oblacenja, neki automatik za mladog momka u dvadesetim? :)

Last edited:
@skydrummer; Zaboravih da napisem da mi se Seiko SKX007 nije svideo, Amfibiju nemam gde da probam da bih mogao da sudim, ovako na slikama mi se ne dopada. Hteo bih nesto malo modernije.

@VLADAN P, bas sam njih i probao (Promaster serija), veliki su mi.. :(

@VLADAN P, bas sam njih i probao (Promaster serija), veliki su mi.. :(
Promaster je naziv za vrlo široku seriju Citizenovih satova gde neka kućišta idu i do ogromnih 53mm.
Ne znam da li si probao baš ono što sam predložio (NY0040 ) jer za 41 mm niko nije rekao da je prevelik prečnik.:confused:

Back