Ne predstavlja mi problem tih 100e, već me primarno interesuje kvalitet. Najverovatnije da ću i poručiti model sa Soprod-om, pogotovo što mi se sviđa što ima providni poklopac.
A kakav je Soprod po pitanju osetljivosti i tačnosti?
Moj predlog ti je ukoliko gledas quartzne da se zadrzis na tim Citizenima oni su super, a ukoliko gledas mahanicke, vidim da si i tu upucen, ti Rusi su dobri samo kad se odlucis konacno da ti pomognemo ono online prodaje da nadjemo gde su najjeftiniji. Inace, oni su ti jedini mehanicki piloti sa stopericom za te pare.
Pored njih mozes pogledati pilote sa svajcarskim Eta mehanizmima ali za te pare nemaju sa stopericom: Pilot Watch - Steinhart Watches - fine exclusive timepieces https://shop.laco.de/en/Fliegeruhren-B.html
malo i pretrazi forum ima tu raznih predloga do 500e pozz
Rusi me privlace najvise zbog natpisa na cirilici Naravno, jos nisam odlucio definitivno, ali i to sto se slazete da mi je izbor dobar i to je vec velika pomoc.
da li neko moze neku informaciju ili predlog
nedavno sam popunio svoju malu kolekciju sa ruskim sturmanskie, mehanicki na poljot mehanizmu a sad mi oko palo na japance, nemam nijednog.........dakle sta mislite
E locus to je divan sat! Slobodno ga uzmi ako si u mogucnosti. Samo na global.rakuten ces naci i jevtinije.
Letos sam sa amerikanskog amazona uzimao neki alat, i ono mi jos nabace neki export tax. Ej! Umesto da odbiju nesto. Sizio sam ali trebalo. Doduse posle opet nesto bilo, tada nisu ni dodali ni odbili...
Posto sam mojo skromnoj kolekciji nedavno dodao jednog Rusa sada bih zeleo da nabavim jedan japanski satdo 400 eura, naravo spreman sam da kupim preko neta, dali mozete da mi date neke predloge, prednost dajem sto boljem odnosu cena-kvalitet
Pozdrav svima! Izvinite ako sam pogresila temu. Slucajno sam pronasla ovu stranicu i mogu vam reci da sam se uplasila mog "znanja" o satovima
Potrebna mi je vasa pomoc: Zelim da poklonim decku za rodjendan sat, u vrednosti do 600 eura. Meni se jako svideo (izgled, naravno) emorio armani classic ar0371, ali posle svih komentara na ovoj stranici sam se odlucila da vas zamolim za misljenje.
Koji biste mi vi preporucili? Unapred hvala.
Najbolje je da pregledas ovu celu temu, kao i jos par slicnih, pa da izdvojis nekoliko modela za koje mislis da bi mu se svideli.
Jednostavno previse je satova koji se mogu uzeti za te para.
Takodje ne bi bilo lose da napises da li si ogranicena samo na ono sto moze da se nadje kod nas, ili u obzir dolazi i porucivanje preko interneta.
Lady88
Dobrodošla.
Hoćeš li da budeš moja devojka?
Šala mala.
Idemo iz početka...
Prvo bih ti predložio da pročitaš ovaj tekst- http://www.svetsatova.com/forum/f116/automatik-vs-kvarcni-mehanizam708.html
i razmisliš da li bi tvom dečku više odgovarao kvarcni ili mehanički sat.
Da li bi kupovala u Srbiji ili može i naručivanje sa stranih sajtova?
Nakon toga ćemo ti dati neke predloge.
Naravno,među njima neće biti Armani
Pre svega, hvala vam na brzim odgovorima. Svakako bih volela da izgleda kao ovaj Armani. Kupila bih ovde kod nas, ipak mi je to malo jednostavnije.
Mislim da bi mu ipak vise odgovarao kvarcni.