milan zmaj
New member
Mudro zboriš vlajo

Imao sam Candino C4263/A, kvarc. Bio sam zadovoljan. Nude prilicno muzike za dati novac.
Sto rece gdin Branko - Mozda bih ja glasao za Candino jer je originalnijeg dizajna, nije omaz nekom poznatijem satu. (u ovom slucaju Rolex Submarineru)
U Stajniju je ETA 2824 Elabore - sto znaci da je malo bolje dekorisana i da je za nijansicu boljih performansi od STANDARD 2824. Sta je tacno u Candinu - ne znam. Bilo kako bilo, cak i da je u Candinu ''standard'', mislim da razlika u performansama nije bitna, a posto je poklopac metalni, dekoracije su nebitne.
Vodoneporpusnost je kod Stajnija 300m, sto ga cini pravim roniocem. Kod Candina je 100m, sto omogucava plivanje i ''skin diving''. U principu, za neku normalnu upotrebu razlike - nema.
Moj glas ide Candinu.
PS. Gde si ga video/probao?
Izvini, na PVD varijanti je takav trip, na ovoj normalnoj su se usaglasili.Stajni? Gde? Sad gledah fotke, svuda pise 300m (il sam ja slep kod ociju, sto je svakako moguce)![]()
Ima neki premaz. Zaboravih da pitam sta je u pitanju, a ne mogu da pronadjem na inernetu o cemu se radi (mada ne vjerujem da bi radnica umjela da mi objasni). Bojim se da nije nesto sto bi se lako izgrebalo. Onda dzabe safirno stakloKako mislis ''farbana korona''? Nisam video sat uzivo....
Izvini, na PVD varijanti je takav trip, na ovoj normalnoj su se usaglasili.
OCEAN vintage Military black DLC.. - gallery - Steinhart Watches
Pazi stvarno su se zbuniliNisam gled'o PVD varijantu pa nisam znao na sta mislis...
Hmmm...posto je cela crna, mozda je neki PVD finis, a ne obicna farba? Mozda da pitas mejlom samog proizvodjaca?
Bila farba ili PVD, odredjena mogucnost da se izguli - postoji. Pretpostavljam da to bas nije tako lako uraditi, ali ko zna...