Sat za 600 evra
Pozdrav svim forumašima ljubiteljima satova, Srećni vam novogodišnji i božićni praznici.
Da ne dužim priču, već drugi put sam na ovom forumu u potrazi za satom.
Prvi put sam naišao na citizen nighthawk i oduševio sam se izgledom, ali osim što sam pročitao brdo tema sa naslovom"pomoć pri kupovini sata do...", ništa nisam uradio, nisam ga kupio.
Sada sam u prilici da mogu da biram sat od 600 evra koji ću dobiti na poklon

i opet sam se obreo na ovom forumu, pa rekoh da vam se ovaj put javim, u nadi da ću dobiti određeniji odgovor na uslove (znam da volite kada se postavi što više uslova, video sam

).
Pre svega bih voleo da sat bude Swiss made i da bude hronograf. Po onome što sam pročitao, kombinacija automatika i hronografa je izvan pomenute cifre, pa zato i kvarc dolazi u obzir. Jedan od uslova je i da narukvica bude čelična.
Poželjno je da sat bude dostupan u Srbiji, da mogu da odem, uzmem i nosim.
Do sada nisam nosio nikakav sat, ali pretpostavljam da bih ga nosio svaki dan. Takođe bih voleo da i u posebnim prilikama izgleda dobro.
Za oko mi je zapala Certina DS-2 Chrono, siva. Pročitao sam da ima dobar kvarcni mehanizam, a uz to su mi se jako svidele neobične kazaljke i sveden dizajn.
Koliko sam video, imaju je u delti.
Pročitao sam teme koje biste inače predložili novajlijama da pročitaju i video sam veliki izbor satova - otuda i ova certina i pomenuti citizen.
Hvala vam unapred na trudu