Predlozi za kupovinu sata do 500 EUR

duk - dobro nam došao!
RUS je već sve rekao, mislim da si ti već dovoljno i sam iščitao i pronašao si odličan sat!

Ja bih mogao još da preporučim i Citizen AV0020-55H (Titanium, Calibre 2100, Sweep second štoperica) Citizen AV0020-55H. Samo da napomenem da je Sense (čiji sam link dao) dosta pouzdan i povoljan, a možeš i da pogledaš sat pre kupovine, ali sam ovaj sat nalazio dosta povoljnije u online prodavnicama.
EDIT: Ups, prenebregao sam činjenicu da želiš swiss made sat ali ostaviću ovog Citizena kao i dalje odličan izbor ;)

I - ako dolaze u obzir i polovni satovi - mislim da bi lako mogao naći neki polovni mehanički hronograf (npr. Victorinox, Hamilton, Certina...).

Pozdrav i tebi, duk i sve najbolje za praznike!

Ja cu dati sebi slobodu da bacim ovaj link iako sat ne ispunjava mnoge tvoje kriterijume, ali mozda te moze navesti na razmisljanje (mene bi :D )

Ne znam da li postoji jeftiniji sat sa Valjoux 7750 (koji ide i u satove od par hiljada evra)?

https://www.uhr.info/products/en/Ch...275.html?PHPSESSID=vtk2h51r9hfv8pnmaih6m8ig50

Mozda neki Victorinox moze doci u obzir? Sta je u Certini DS2, Thermoline ili je to samo u LE verziji?

Koji sat do 500 eura?

Pozdrav svima

U potrazi sam za satom do 500e, gore-dole. Ne znam bas puno o satovima pa rekoh da pitam ovde za pomoc. Gledao sam Tissot PRC200, Tissot V8...takvi mi se satovi svidjaju.

Vidim negde PRC200 je 39, a negde 41mm? Ima li razlike? Negde pise chronograph i pokazuju koznu narukvicu?

Jos jedno pitanje, da ne otvaram drugu temu, gde kupiti? je li najsigurnije u radnji? Vidim na KupujemProdajem su dosta jeftiniji a tvrde da su originalni. Radije bih kupio u radnji iako su skuplji, znaci mi garancija.

Otvoren sam za predloge i sugestije :)

Pozdrav svima, planiram krajem februara da za rodjendan kupim neki sat,nisam poznavalac satova a trenutno nosim neki Seiko 5 automatic za koji ne znam apsolutno nista (ni da li je replika ili sta vec, no nebitno)...
Na pocetku sam zagledao
Roamer Rockshell Mark III Chrono - Medjutim izgleda mi nekako preozbiljno za mene jer punim 19 godina pa mislim da mi treba neki "mladalacki sat" :)
Sledece sto sam zagledao i sta sam za sada zagrejan je
Casio Edifice Era-200rbp limited edition - On mi nekako odlicno izgleda, nesto je skuplji od Roamer (oko 45 hiljada dinara je) ali mi izgleda kao najbolji sportski-mladalacki sat, za nosenje uz majicu,duks ..posto u kosulje "ulazim" samo za neke specijalne prilike koje su retke :D

Zanima me vase misljenje o ovom modelu Casia posto se ja u ove specifikacije kod jednog i drugog uopste ne razumem, pa me zanima vredi li kupovati ovo ?

Meni Casio izgleda kao Enterprise iz zvjezdanih staza, te mi se vise svidja Roamer, posebno jer ima švajcarski mehanizam. E sad kad bi našao model bez zlatnih detalja bio bi više za tvoje godine.

I pored svih vasih preporuka ja sam vise zagrejan za Casio , nego Roamer ...iz vise razloga kao prvo volim japance sto u automobilizmu sto u ovakvim stvarima, jer trenutno nosim Seiko 5 automatic , a otac nosi Seiko SNL035...kao drugo pratim Formulu 1 i navijac sam Danijela Rikarda (koji jel te vozi za Infinity Red Bull za koga je Casio radio ovaj sat)
Kao trece, iako punim 19 godina, izgledam mladje u odnosu na vrsnjake tako da stvarno mislim da mi ovi Roamer satovi izgledaju preozbiljno i nekako su mi previse jednostavni ...

Elem nasao sam jos jedan Roamer ali ovaj mi se pa skoro uopste nesvidja ...

Dok mi Casio na ovom snimku izgleda daleko lepse i interesantnije od Roamera ...

I dalje sam u nedumici sta raditi pogotovo sto ste mi sa ovim predlozima za Roamer dodatno pomutili sve u glavi :D

Ma kupi ti sta se tebi svidja. Ionako ces ga ti nositi. A pusti nas sta mi savetujemo (mada smo u 99% slucajeva u pravu ;))

Slobodno ostavi link nekih satova, ja nikako da naidjem na neke lepse satove :)
@MMario, naravno da cu kupiti ono sto se meni svidja, pa sigurno necu baciti pare na nesto sto ce mi biti "onako", nego eto hocu da cujem misljenje od ljudi koji su stariji od mene u znaju sto sta oko satova ...i ako ste mi samo jos vise uneli onaj crv i dilemu u glavi sta i kako :D

Roamer,nemoj se zalitati na prvu loptu prelistaj forum jos malo imas mnogo zanimljivih satova za te pare.

Nije los, ali ne izaziva neko odsevljenje kod mene i takozvani "Vau efekat" koji je na mene ostavio onaj zlatni Roamer i pogotovo onaj Casio ...cudan je moj neki ukus verovatno :)

Back