WatchHunter
New member
Hvala svima na dobrodoslici, svi ste vrlo prijatni i ljubazni.
Krajnje je vreme i ja da se predstavim... Zovem se Boban ,zivim u Nis be i staresina sam VS.Ozenjen sam i imam jednog klinju koji je sada posao u skolu. Mali obozava satove i bas se pitam na koga li je. Satove obozavam od malih nogu ,a od pre par godina sam i sam poceo da ih servisiram,naravno za svoju dusu,imam nesto alata sto mi je potrebno za te amaterske zahvate,ali malo po malo prosirujem asortiman... Najvise volim ruske satove,ali i japanske i to diver-e. Inace se bavim i ronjenjem(rekreativno) i dogo godina vec karateom. Toliko od mene
![]()
Dobro dosao Bandido, druze iz najlepseg grada nekadasnje nam!
Pozdrav za ekipu iz Sarajeva.Red je da kazem nesto o sebi.Imam 48 godina ljubitelj sam automobila i satova.Na forum me privukao izuzetno visok nivo komunikacije,uvazavanje clanova medusobno,spremnost da se pomogne i uputi onaj kome je potrebno.Preumoran sam od primitivizma,nacionalizma,patriotizma,ljudske gluposti,prodavaca magle i svakojakih desperadosa.Volim sve ljude dobre volje,nadam se da sam medu njima ovde,zelim sve da ih pozdravim imam malu kolekciju satova pa cu ih i predstaviti kad nadem vremena.U nadi da vas nisam puno udavio svima jedan veliki pozdrav.
Vuksane,dobrodošao.
Nadam se da ćeš svoju zbirku (bar putem postavljenih fotografija) podeliti sa nama.
Da li si od dede nasledio i zanat ili ''samo'' ljubav prema časovnicima?
Živ bio Vukasine..i uživao ovde