Procene vrednosti satova - Samo u ovoj temi!

Zato i pitam da li vredi da ulažem u njega. Ne radi tačno. Dugo je stajao, kada sam ga pokrenuo žurio je za jedan dan 2,5 časa, posle 3-4 dana ta razlika iznosi manje od 2 časa. Moguće da bi mu čišćenje i sređivanje pomoglo ? Hvala na odgovoru.
P.S.
pretekao me Marko 5 , može neki kontakt tog majstora ?

Naravno,posalji pp clanu nikola0406 i on ce ti sve objasniti.
Dobrodosao na forum,nadam se da ces srediti svoj sat i sacuvati ga.
Pozdrav!

Pozdrav. Molila bih nekog da mi pomogne oko procene ovog sata.
saat 006.JPG
U pitanju je SHARP,ima dve baterije-jedna za kazaljke,a druga za analogni sat,alarm i obaležavanje dana u nedelji. Japan je proizvodjac i sat je kupljen u inostranstvu. Hvala puno

Last edited by a moderator:
Re: Omega Speedmaster Professional mark III kalibar 1040

Da li neko moze da mi pomogne. Nasao sam dva meni interesantna Seika, koliko vredi dati za njih?

Attachments

• 1DSC_7202 (Large).JPG
    1DSC_7202 (Large).JPG
    57.2 KB · Views: 121
  • 4DSC_7208 (Large).JPG
    4DSC_7208 (Large).JPG
    72.5 KB · Views: 135
View attachment 4606 Pozdrav. Molila bih nekog da mi pomogne oko procene ovog sata. U pitanju je SHARP,ima dve baterije-jedna za kazaljke,a druga za analogni sat,alarm i obaležavanje dana u nedelji. Japan je proizvodjac i sat je kupljen u inostranstvu. Hvala puno

Kada se već niko drugi nije javio-da pokušam ja.
Sharp je firma koja proizvodi mnogo toga pa usput i satove.
Najprostije rečeno-satovi im i nisu nešto.
Cene njihovih satova kreću od 12 evra.
Ne znam tačno koliko je tvoj sat koštao,ali sada svakako nema neku veću vrednost i verujem ne veću od 20-ak evra.
Napominjem da nisam ekspert i do ovih podataka sam došao guglajući.
Ako sam u dubokoj zabludi-javiće se neko da me demantuje.
Pozdrav.

Last edited:
ПОМОЋ!!!
Занима ме колико кошта Фестина коју сам добио 8925/6???
(цена новог сата)
DSCN0307.jpgDSCN0317.jpg

Re: Zenski sat Omega iz 1965.

Oko 200 evra, nema ja na sajtu BPM-a, ali na stranim sajtovima se cena kreće oko 170 funti u Britaniji a u SAD oko 250 dolara...

koliko od prilike vredi ovaj sat nov, a za koliko bih mogao da ga prodam???

hvala, unapred!!!

Attachments

• 31012011041.jpg
    31012011041.jpg
    66 KB · Views: 185
Prvo nema potrebe za dizanjem tenzije. Ovde niko nije zaposlen. Drugo fotografija je losa. Trece nista ne pise o satu. Cetvrto to je modni sat,znaci vredi onoliko za koliko uspes da ga prodas. Peto ne znam da li je potpuno ispravan...itd.

Prvo nema potrebe za dizanjem tenzije. Ovde niko nije zaposlen. Drugo fotografija je losa. Trece nista ne pise o satu. Cetvrto to je modni sat,znaci vredi onoliko za koliko uspes da ga prodas. Peto ne znam da li je potpuno ispravan...itd.

Ko ti diže tenziju? Ne vidim da je iko pisao nekakvim tonom koji diže tenziju.

@stankovic svaki dinar koji dobiješ, a da je veći od 15€ je odlična prodaja.

Ma dobro Nikola, možda se čoveku žuri, traži pomoć na forumu kako bi prodao sat. Član je nov i tako je sa svim novim članovima, znaš li koliko me je puta mrzelo da pišem po sto puta istu stvar novim članovima pritom da me neko od njih demantuje...forum ima takvu namenu da rešava problem drugih, a na nama je da li ćemo u opšte odgovoriti i uvek biti tolerantniji i smireniji.

Pozdrav drug moj!:happy:

Re: Omega Speedmaster Professional mark III kalibar 1040

Ma nisam ja besan,nego znam da bi se neko od vas strucnijih javio do sad da znate,tako da nema potrebe da se pet puta postavlja pitanje. Al ok,razumem ja,nego....

Da li mozete da mi kazeta kolika je realna vrednost ovakvog sata. U pitanju je Longines najverovatnije vojni.longines military.jpg

Re: Zenski sat Omega iz 1965.

Teško je dati preciznu cifru, javiće se neko upućeniji... Ali evo jednog sličnog tvom samo u malo boljem stanju...

Back