Andronik to je otprilike to ,sto ti je rekao Sima, ali nevidim da je kometarisao Schaffusen-a osim sto je rekao da ga sredis,ja ti necu slati poruke na private, reci cu ti javno ako ga prodajes ovako na nevidjeno dajem 150e,a ako ne Sima je u pravu sredi ga samo sredjivanje moze da bude igra bez granica sto se tice para
Xakep prvo na slikama se nista nevidi tako da cu ti reci vrednost satova u tip top stanju Revue-ova original kopca na kaisu ti vredi 20 tak eura rekao si da nije original tako sada znas,ako je matalna narukvica originalna vredi oko 120e samo Cifer vredi od 20-40e
dakle sat,ako je tip top vredi oko 250eu ,a citizen od 2000-4000din,Dakle da se razumemo to su ti vrednosti satova sto neznaci da ih mozes u Srbiji prodati, za toliko u svakom slucaju imas prave satove a ne kopije, ako to jesu posto se na slikama nista nevidi.
Dulane nema tu na bazi, ili je eta ili nije u svakom slucaju na nevidjeno, verovatno i vredi ali za te pare mozes nacimnogoooo bolji sat
Jolele vrednost tog sata je nabavna cena 30e posto je kopija a i danije za 500 svajcaraca mozes da kupis SATINU i 500 svajcaraca se nadaje ovako preko neta nego sat u ruke LUPA pa polaaakoooo
Dulan omega je ko bombona naravno da se isplati da je sredis kad je sredis vredi i kod nas i u inostranstvu
Nenade reci cu vam koliko kosta sredjen sat ustvari koliko vredi od 60-80e
zdravo interesuje me vrednost ovog sata jer na internetu ne mogu da pronadjem nishta o ovom modelu marka je remova 17 rubina incabloc i ispravan je...
View attachment 11461View attachment 11462unapred hvala!
Pa
nikle ja cu ti reci vrednost a cena je nestodrugo sat ima vrednost, i ima cenu kada ga prodajes a to su dve nevezane stvari ja sam prodao nedavno jednu celicnu omegu Seamaster sa danom i mesecom i to je bila prva omega seamaster sa danom i mesecom prodao sam je za 150e e ova tvoja ima vrednost izmedju 2000-3000e a ovaj raspon se moze odrediti samo iz ruku kada se pregleda sat
Kolika je realna cena ove omege na koznom kaisu u odlicnom stanju?Omega je zlatna,ne pozlacena,stara je nekih 40 godina.
View attachment 3512
Nikle prelepa je