ovaj model manjeg precnika 38mm (postoji i u varijanti 47.5mm) bez originalnog kaisa i kopcom prodao se za 650e.... (bez popusta 700e)
ovo je izvorni oblik sata koji je tada konstruisao sam Carls Lindberg, njegova cena je oko 2000-2500e
ovo j elimitirana serija L674.8 Valjoux 7750 i cena je oko 1800eCao svima. Nova sam na ovom forumu, volela bih da mi procenite ovaj sat, htela bih da ga prodam, ali ne znam ni okvirno koja je cena, jer je dobijen na poklon.. Marka sata je Vacheron Constantin Geneve/ automatic.. Evo nekoliko slika..
View attachment 18257View attachment 18258View attachment 18259
Unapred hvala..![]()
Sa opisom kakav je dat ne verujem da će ga neki poznavalac kupiti. Ukoliko je u pitanju mehanički sat, za koji se lako može utvrditi da li radi, svako bi izbegao ovakav oglas, jer deluje kao da se opisom nešto prikriva. Ukoliko ga kupuje neko iz drugog grada, rizično je slati sat bez stakla, jer se cifer i kazaljke mogu oštetiti. Uostalom, staklo se može kupiti ili izraditi, što bi bio plus za sat.
Nije problem uporediti cene čak i na istom sajtu, ali dok je opis nekompletan, a mogla bi i neka bolja slika da padne, procena je izuzetno nezahvalna. Da se razumemo, sat svakako ima neku vrednost, ali takav kakav jeste, oglas deluje kao mačka u džaku. Ukratko, bez obzira na to koliko može koštati, za bilo koga ko duže dolazi na ovaj forum, ovako oglašen sat ne vredi ni dinara.
Cenu si formirao neko ti je reko i mislim da je taj neko bio ou pravu... a mozda i malo preterao sa obzirom da je sat neispravan...
200e mozda i mozes d adobijes jer je slican takav prodat za 300e ali u odlicnom stanju.