re: Promocije, akcije i "dobre ponude" za kupovinu satova
Evo ja opet sa Hamiltonom, ali mislim da jeftiniji od ovog automatski stoper ne moze da se nadje nov. Hamilton Khaki Field H71566733 Men's Watch
znajuci kako su im satovi uradjeni ovo mi se cini kao stvarno dobra ponuda
Pratim vec neko vreme preko Ebaya prodavca Limonti Online koji povremeno pusti Victorinox satove jedan po jedan.Aukcije se zavrsavaju sa dobrom cenom a ponekad I sa odlicnom ispratio sam desetak.Poslednji sat koji sam ispratio Divemaster 500 mecha mechanical za 415 Eur sto je upola odlicne cene.Proverite...
Na Ashford je u toku popust na Hamilton satove, mogu se stvarno naci povoljni modeli.
Evo npr jedan za oko 140eura: Hamilton Khaki Field H68421333 Watch
Ne znam da li ste videli da su se u Maxi prodajnim objektima pojavili neki satovi koji se mogu kupiti nakon sakupljenih X kupona. Zagledala sam satove i ne cine mi se nesto dobrim. Šareni su, plasticni, neka letnja varijanta sata.
Evo uslikala sam brosuru:
a je l poklon ducan zatvara samo u knezu radnju ili i u nisu, novom sadu i tamo u bulevaru
ma realno, ko ce da kupuje satove i nakit, bezvredne nekretnine, automobile, ili ljudi nemaju prebijenu paru ili ako imaju, cuvaju za jos crnje dane i svesni su da ce oni doci
ma realno, ko ce da kupuje satove i nakit, bezvredne nekretnine, automobile, ili ljudi nemaju prebijenu paru ili ako imaju, cuvaju za jos crnje dane i svesni su da ce oni doci