Promocije, akcije i "dobre ponude" za kupovinu satova

re: Promocije, akcije i "dobre ponude" za kupovinu satova

Pratim vec neko vreme preko Ebaya prodavca Limonti Online koji povremeno pusti Victorinox satove jedan po jedan.Aukcije se zavrsavaju sa dobrom cenom a ponekad I sa odlicnom ispratio sam desetak.Poslednji sat koji sam ispratio Divemaster 500 mecha mechanical za 415 Eur sto je upola odlicne cene.Proverite...

Ne znam da li ste videli da su se u Maxi prodajnim objektima pojavili neki satovi koji se mogu kupiti nakon sakupljenih X kupona. Zagledala sam satove i ne cine mi se nesto dobrim. Šareni su, plasticni, neka letnja varijanta sata.
Evo uslikala sam brosuru:
ImageUploadedByTapatalk1401906157.751781.jpg ImageUploadedByTapatalk1401906167.134555.jpg

Bez veze su satovi.
Ne vrede onoliko za koliko ih prodaju i sa popustom.

kakav popust, mora da sakupis 10 kupona ; 1 kupon min 500din i onda mozes da kupis sat za 1000 din.

Pa dobro, ako kupuješ u toj radnji i može da se nakupi, ali i pored toga ja ne bih kupila te satove.

Poklon ducan u Knezu daje 30% jer zatvaraju radnju.

Auh, eto i oni sad idu nakon Bomara. :(

Iskreno kolike su im cene dobro su bili i ovoliko.

a je l poklon ducan zatvara samo u knezu radnju ili i u nisu, novom sadu i tamo u bulevaru

ma realno, ko ce da kupuje satove i nakit, bezvredne nekretnine, automobile, ili ljudi nemaju prebijenu paru ili ako imaju, cuvaju za jos crnje dane i svesni su da ce oni doci

meni je najvise zao radnika koji ostaju bez posla

ma realno, ko ce da kupuje satove i nakit, bezvredne nekretnine, automobile, ili ljudi nemaju prebijenu paru ili ako imaju, cuvaju za jos crnje dane i svesni su da ce oni doci

A da ipak gledamo stvari sa malo vedrije strane?

ma u pravu si, povremeno i to cinim hehehe

ali mi je stvarno krivo jer se radnja zatvara, tamo sam kupio 4 kaisa i uvek razgledao i neki satic i devojke su uvek bile veoma uctive prema meni

Informacija je da se zatvara samo radnja u ''Knezu''

Back