Kompanija Fossil ove godine proslavlja svoju jubilarnu 30-godišnjicu postojanja. Povodom toga, BPM obeležava u svojoj radnji u Delta City-ju - Fossil vikend.
Svi zainteresovani ih mogu posetiti 6-7 Septembra od 10h-22h i biti deo Fossil-ovog rođendanskog slavlja. U BPM prodavnici u Delta City-ju tokom vikenda 6-7 Septembra 2014. se može očekivati popust od 10% na ceo asortiman. A tokom celog meseca septembra u svim BPM prodavnicama uz kupovinu bilo kog Fossil proizvoda dobijate vredan poklon.
U svojoj 30-toj godini Fossil je u pregovorima o saradnji sa Intel-om, odnosno u težnji da zajedničkim snagama kreiraju pametni sat. Detalji na ovu temu nisu poznati, osim da se teži ka zadovoljavanju potrebe za pametnim satovima na moderan tj. fashion način.
Od kada sam kupio sat preko jomashopa, ubise me sa nekim ponudama i popustima. Do sada i nije bilo nesto vredno paznje, ali trenutno mi se cini da je dobra prilika za Orisa, a i za neke Panerai modele:
Za Orisa imate 16 stranica, a za Panerai 4 pa ako nekoga interesuje mozda pronadje zeljeni sat. Naravno ima i drugih brendova na prilicno velikim popustima. Pa malo istrazite, meni se Oris ucinio kao najinteresantniji trenutno.
To su satovi od Dragojlovic Darka sa foruma. Tako da nemas brige sto se tice kupovine od njega. Cak je Citizen i meni zapao za oko, ali vec imam previse satova i premalo ruku
...možete li da mi objasnite kako to da su rusi dali swiss da im radi sat za potrebe vojske, kako to da navodno prof.ronilački sat ima samo 100m i kako to da je ronilac na kožnom kaišu :blink: