Promocije, akcije i "dobre ponude" za kupovinu satova

NatoStrapCo

Promocija Nato i Zulu kaiševa, popust od
40% za 3 i više,
20% za sve ostalo.
Ne znam vrše li dostavu u Srbiju i ako vrše koliko košta?
Moderatori neka premjeste topic ili ga obrisu ako mu nije ovdje mjesto.
NATO Strap Co.

Re: Promocije, akcije i "dobre ponude" za kupovinu satova

Zaboravih napisati, popust traje do 26.05. sa promo kodom USA20.
Uzeo bih i ja jedan da nisam dobio prošle sedmice 2 i juče naručio još 2 od Miro-a.

Kako vam se ovo čini? Traži 30e. Tražio sam bolje slike. Staklo naprslo a kaže brojčanik "dobar". Rekoh ništa bez boljih slika.

Pozdrav svima... Moj prvi post, i odmah nesto trazim :)
Posedujem Mido sat, i mnogo mi se generalno svidjaju (posebno stariji modeli).
Tokom surfovanja, naisao sam na par dobrih ponuda, od generalno proverenih prodavaca, pa me interesuje misljenje strucnjaka :)
Ako moze da baci neko pogled na ove linkove
Vintage Mido Multifort Powerwind Automatic 916P Mens Watch | eBay
Vintage Mido Multi Star Day Date | eBay
Sporty Vintage Late 60s Mido Commander Dato Day Automatic Men's Watch Beautiful | eBay

Malo su si cene cudne, mada ponovo prodavci deluju, manje vise respektabilno....

Hvala svima

Seiko SSC081P1 SSC081 Solar

Drugar je kupio sat "Seiko SSC081P1 SSC081 Solar", taj sam sat i ja želeo da kupim, ali je on bio brži i poručio ga sa sajta "creationwatches" sat je na popustu 52% i cena mu je 179€ , da li može neko da napiše nešto o tom satu?

Nesto gledam Davosu Ternos, cene se svuda uglavnom krecu po 700-800e, medjutim naleteh na ovaj sajt i to imaju radnju u Segedinu. Onaj koji se meni svidja je i dalje 700e, ali crna verzija je snizena na 444e, sto mislim da je sjajna cena za taj sat s obzirom na komentare po drugim forumima i na to kolika je standardna cena. Pa ako je neko zainteresovan... Jos ako moze povrat poreza to je poklon.

Ternos

Ako vas put nanese u Ljubljanu, BTC shopping centar, SloWatch Outlet. 40% popusta na odabrane modele Tag Heuer, Longines, Hamilton, Tissot i Certina. 60% na Edox. Ima i Citizena, i još ponešto. Većinom po 40%

Nažalost, Tag ima možda desetak modela. Koliko sam shvatio, u svim slučajevima su stariji modeli ili poslednji komadi od nekog modela koji su ostali. Svakako može nešto da se probere ko je zainteresovan.

Ima :-). Ne znam do kada je akcija, probaću da skoknem da pogledam. Ako nekog zanima nesto konkretno neka napiše.

Ustvari, koliko ja znam, to i nije akcija, tamo uvek imaju veliki popust na TAG, Edox, Hamilton i jos neke. Samo se modeli menjaju.

Last edited by a moderator:
Promocije, akcije i "dobre ponude" za kupovinu satova

Upravo tako. To je outlet i ti 40% i 60% uvek važe. Prodavačica mi je rekla da obično u outlet stavljaju starije modele, ili modele od kojih su im ostali samo oni koji su bili u izlogu, i slično. Nije u pitanju trenutna akcija.

Recimo, Hami Below Zero 200 je sa 900 i nešto spušten na 570, Spirit of liberty limited edition je 890 umesto 1500, i slično.

Last edited:

Upravo tako. To je outlet i ti 40% i 60% uvek važe. Prodavačica mi je rekla da obično u outlet stavljaju starije modele, ili modele od kojih su im ostali samo oni koji su bili u izlogu, i slično. Nije u pitanju trenutna akcija.

Recimo, Hami Below Zero 200 je sa 900 i nešto spušten na 570, Spirit of liberty limited edition je 890 umesto 1500, i slično.
Spirit of liberty Hamilton JM? Au, sutra idem u radnju! :-)

Back