Promocije, akcije i "dobre ponude" za kupovinu satova

NatoStrapCo

Promocija Nato i Zulu kaiševa, popust od
40% za 3 i više,
20% za sve ostalo.
Ne znam vrše li dostavu u Srbiju i ako vrše koliko košta?
Moderatori neka premjeste topic ili ga obrisu ako mu nije ovdje mjesto.
NATO Strap Co.

Re: Promocije, akcije i "dobre ponude" za kupovinu satova

Zaboravih napisati, popust traje do 26.05. sa promo kodom USA20.
Uzeo bih i ja jedan da nisam dobio prošle sedmice 2 i juče naručio još 2 od Miro-a.

Kako vam se ovo čini? Traži 30e. Tražio sam bolje slike. Staklo naprslo a kaže brojčanik "dobar". Rekoh ništa bez boljih slika.

Kako vam se ovo čini? Traži 30e. Tražio sam bolje slike. Staklo naprslo a kaže brojčanik "dobar". Rekoh ništa bez boljih slika.
Ništa se ne vidi...

Pozdrav svima... Moj prvi post, i odmah nesto trazim :)
Posedujem Mido sat, i mnogo mi se generalno svidjaju (posebno stariji modeli).
Tokom surfovanja, naisao sam na par dobrih ponuda, od generalno proverenih prodavaca, pa me interesuje misljenje strucnjaka :)
Ako moze da baci neko pogled na ove linkove
Vintage Mido Multifort Powerwind Automatic 916P Mens Watch | eBay
Vintage Mido Multi Star Day Date | eBay
Sporty Vintage Late 60s Mido Commander Dato Day Automatic Men's Watch Beautiful | eBay

Malo su si cene cudne, mada ponovo prodavci deluju, manje vise respektabilno....

Hvala svima

Seiko SSC081P1 SSC081 Solar

Drugar je kupio sat "Seiko SSC081P1 SSC081 Solar", taj sam sat i ja želeo da kupim, ali je on bio brži i poručio ga sa sajta "creationwatches" sat je na popustu 52% i cena mu je 179€ , da li može neko da napiše nešto o tom satu?

Nesto gledam Davosu Ternos, cene se svuda uglavnom krecu po 700-800e, medjutim naleteh na ovaj sajt i to imaju radnju u Segedinu. Onaj koji se meni svidja je i dalje 700e, ali crna verzija je snizena na 444e, sto mislim da je sjajna cena za taj sat s obzirom na komentare po drugim forumima i na to kolika je standardna cena. Pa ako je neko zainteresovan... Jos ako moze povrat poreza to je poklon.

Ternos

Ako vas put nanese u Ljubljanu, BTC shopping centar, SloWatch Outlet. 40% popusta na odabrane modele Tag Heuer, Longines, Hamilton, Tissot i Certina. 60% na Edox. Ima i Citizena, i još ponešto. Većinom po 40%

Nažalost, Tag ima možda desetak modela. Koliko sam shvatio, u svim slučajevima su stariji modeli ili poslednji komadi od nekog modela koji su ostali. Svakako može nešto da se probere ko je zainteresovan.

Ima li neki kolega iz Ljubljane koji bi mogao da nam kaze koji su konkretno modeli na akciji....

Ima :-). Ne znam do kada je akcija, probaću da skoknem da pogledam. Ako nekog zanima nesto konkretno neka napiše.

Ustvari, koliko ja znam, to i nije akcija, tamo uvek imaju veliki popust na TAG, Edox, Hamilton i jos neke. Samo se modeli menjaju.

Last edited by a moderator:
Promocije, akcije i "dobre ponude" za kupovinu satova

Upravo tako. To je outlet i ti 40% i 60% uvek važe. Prodavačica mi je rekla da obično u outlet stavljaju starije modele, ili modele od kojih su im ostali samo oni koji su bili u izlogu, i slično. Nije u pitanju trenutna akcija.

Recimo, Hami Below Zero 200 je sa 900 i nešto spušten na 570, Spirit of liberty limited edition je 890 umesto 1500, i slično.

Last edited:

Upravo tako. To je outlet i ti 40% i 60% uvek važe. Prodavačica mi je rekla da obično u outlet stavljaju starije modele, ili modele od kojih su im ostali samo oni koji su bili u izlogu, i slično. Nije u pitanju trenutna akcija.

Recimo, Hami Below Zero 200 je sa 900 i nešto spušten na 570, Spirit of liberty limited edition je 890 umesto 1500, i slično.
Spirit of liberty Hamilton JM? Au, sutra idem u radnju! :-)

Back