Promocije, akcije i "dobre ponude" za kupovinu satova

re: Promocije, akcije i "dobre ponude" za kupovinu satova

Ili se neko zeza, ili braća Kinezi imaju najjači direktni marketing na planeti, uz google translate :D

Ne verujem u pricu dok ne cujem zvanicnu izjavu nadleznih organa :)

Mislim da administratori mogu da utvrde sa koje IP adrese je poslata poruka. Ali dobra je fora u svakom slucaju! :thumbup:

Ahahhaha sad sam se lepo nasmejao:lol:

Vrlo verovatno da su to zaista oni.
Još će se proveriti.

Jeste Kinezi su 100% ja sam posalo juce mail njima kako sam cuo od nekog prijatelja nisam ga imenovao kako salju satove bez kutije a na sajtu pise kako ide kutija i da je to vrlo neprofesionalno...itd ja ih malo iskritikujem i stize mi mail kako oni nesto napisu ispod svakog sata sto ide uz njega i na kraju mail-a mi pise taj tvoj prijatelj je vjerovatno Jagodanbg.
Nisam mogao da vjerujem sto pise jer valjda kada kupujes sat uneses puno ime i prezime. I bas juce vidim da ima profil sa imenom Watchhubs znaci to mora da su oni.
P.S.
Jagodanbg nemoj sto zamjeriti ja stvarno nisam tebe imenovao sami su valjda provalili ako oces poslat cu ti kopiju mail-a na PP

evo primio sam danas email od njih:

Hi Marko,

Thanks for contacting us.

We will send you a Seiko watch box later this week because our staff forgot to send along last time.

Hope you enjoy the watch with us,

Cheers,

Sasha

Pisaću im, moraju ovde na forumu da otvore kancelariju :)

Da li smo braća ili nismo. Pada mi na pamet da organizjjemo neku grupu pošiljku :D

Na navedeni popust još 10 %

Da se dogovorimo ko Srbi ;)

Ko je za ?

Odličan sat, meni se baš dopada. Ovaj crni nije bio na stanju pre par dana,iako je bio na sajtu. Izgleda da Seiya ekspresno dopunjuje police. To je za svaku pohvalu (to ujedno najviše i zameram Raulu sa creationa i Frediju sa 21jewels-a. )

Evo šta kažu

Hi Vladimir,

We used our facebook account to connect to svetsatova forum as some members have some queries about us.

The purpose is to solve their problem and answer their questions.

I will discuss the discount rate with my colleagues for the forum.

Thanks for contacting us,

Sasha

Ajde javljajte se još, što nas više bude i popust bi trebao da bude veći. :thumbsup:

Nemojte pogresno da me razumete, ali ne znam za sta se javljate:confused:
Ako su reslili da daju popust clanovima foruma, oni ce to javiti.
Mislim da je najbolje da sacekamo da vidimo sta su odlucili, a ne da nagadjamo kako, sta, koliko...

Želimo da vide da postoji interesovanje za kupovinu ukoliko odobre neki popust ;)

Sve je to u redu, ali sam siguran da je efikasnije da im se posalje mail, i da se to objasni;)

Back