Promocije, akcije i "dobre ponude" za kupovinu satova

re: Promocije, akcije i "dobre ponude" za kupovinu satova

Carina ne zavisi od sajta sa kog se porucuje, vec iskljucivo od toga kako su carinici raspolozeni.:P

Last edited:

Meni je jedan sa creationwatches prošao bez carine. Na kutiji su stavili manju vrednost sata od stvarne i da se radi o poklonu, iako to nisam ni tražio.

Kupi ga gde bilo. To je realno jeftin sat, na njemu ne moze razlika da bude veca od 10-ak $.
Ovde je jeftin, ali je skupa postarina:)
Citizen Strap Eco-Drive 180 Mens Watch BM8180-03E

Pa to se baš i ne isplati :) Ja sam računao da kao stariji član znaš neke jeftinije sajtove gde je poštarina besplatna ;)

Meni je jedan sa creationwatches prošao bez carine. Na kutiji su stavili manju vrednost sata od stvarne i da se radi o poklonu, iako to nisam ni tražio.

Koliko je velika poštarina sa creationwatches ? Šteta što nemaju ovog Citizena.

Inače do sada sam uzeo 2 sata sa watchhubs a. Oba su mi prošla bez carine. Na paketu je bilo napisano da košta manje i naznačeno kao poklon.

Treba mi jedan jeftiniji satić za vožnju bicikle. Ovaj Citizen mi se baš dopada. Baš mi je žao što ga nemaju na watchhubs u. Posao sam im ali mi nisu odgovorili.

Sa creationwatches je poštarina besplatna, sat stiže za 15-20 dana.
Naravno, postoje i brže opcije, ali se plaćaju.

Jedina dva sajta za koja ja znam, koja su pouzdana a kod kojih je moguća besplatna isporuka su Watchhubs i Creationwatches. Ako neko zna još neki neka kaže, bio bih veoma zahvalan. :)

Nasao sam na Britanskom Amazonu povoljne cijene satova i mislim da su u pitanju originali zbog toga sto je u pitanju Amazon pouzdan sajt. Ovako u google ukucate Class_A Watches i dobijete link sa Britanskog Amazona medju prvima. Cijene su u funtama i cini mi se da je postarina Free ali nisam isao skroz do checkouta pa ne mogu da tvrdim.
Evo recimo Seiko OM za 135e.
http://www.amazon.co.uk/Seiko-Orang...merchant-items&ie=UTF8&qid=1365722958&sr=1-53.

Pravilo je 10% porez, 20% PDV. Postarina sa tog sajta je besplatna.

ova je tema bas za mene,naime naisao sam na jednom Hrvatskom sajtu orient star retro future motocycle na popustu za 2000 kn (sa 4000),ali koliko primecujem jedini daju takav popust. zanima me da li je sajt proveren,da li da iskoristavam tu priliku,jer bas takav sat zelim,ali ne mogu da odvojim 500€ koliko je svuda po Evropi (manje-vise). evo i sajta ORIENT STAR Retro Future Motorcycle Automatic YFH03002B - SilverTime Online pomozite :)

^Sajt je ok ali rok isporuke je 2-3 nedelje sto znaci da ga nemaju na lageru (a i ne znaju ko ga ima) tako da moze da ne bude nista od toga posto se taj model vise ne proizvodi. Ja sam ga uzeo bas od njih na "crni petak" (prvi petak nakon Thanksgivinga, kada su velike rasprodaje) prosle godine za 180-190$ i nije bilo nikakvih problema. Znaci mozes ocekivati pad cena krajem novembra ako se sat uopste bude mogao da se kupi.

^Sajt je ok ali rok isporuke je 2-3 nedelje sto znaci da ga nemaju na lageru (a i ne znaju ko ga ima) tako da moze da ne bude nista od toga posto se taj model vise ne proizvodi. Ja sam ga uzeo bas od njih na "crni petak" (prvi petak nakon Thanksgivinga, kada su velike rasprodaje) prosle godine za 180-190$ i nije bilo nikakvih problema. Znaci mozes ocekivati pad cena krajem novembra ako se sat uopste bude mogao da se kupi.
Hvala na informacijama.
Imas li slucajno neki sajt da preporucis gde je rok isporuke do 7 dana za USA trziste?

Back