Promocije, akcije i "dobre ponude" za kupovinu satova

^Ja nisam mogao da verujem kad mi je araphel pričao, posebno za taj Spirit of Liberty! Dođe mi da krenem u Ljubljanu odmah :D.

Pa jeste, takve su. A kada je nedavno kod nas krepao TV, ženski deo familije izbečenih očiju gleda u mene. Kao očekuju nešto. A što ja ni ne gledam to ...

50% šanse da je u pitanju regularna internet prodavnica, 100% šanse da je u pitanju čista prevara ;)

Pravi prevaranti, prodaju ih kao originale . A i placa se direktno vizom ne mozes da povratis pare, mozda je u tome fora da ti i ne posalju jer nema sanse da imaju sve modele kopirane. pre ce biti platis i ne vidis sat vise nikada :)

Last edited:
Ja sam prilično ubeđen da nisu u pitanju replike, tj. da satova uopšte nema.
Ovo je tipičan prevarantski sajt koji služi za skidanje novca, a verovatno i za krađu podataka za plaćanje korisnikovom karticom.

Za mesec dana će ga ugasiti (i otvoriti neki pod drugim imenom), a u međuvremenu ko se upeca - upeca.

Što bi Ameri rekli: Ako nešto deluje previše dobro da bi bilo istina - ona verovatno i nije istina!

Inače, moj antivirus ulazi u predinfarktno stanje kada odem na taj sajt, upozorava na rizik krađe ličnih podataka.

Geckota K4 na akciji, miyota kvarc, 46 evra na watchgecko, malko mi je velik pa me to odbija... Inače prodaje se bez narukvice, ali svakako jeftino.
img_0187.jpg

Back