rjk.bagaric - Moji satovi

druže Milane, Tudor je cca '81-'82 godište. Moj stari ga je kupio u Njemačkoj. Sad je još i dobro očuvan s obzirom da ga je car nosao po bauštelama. Ovo ljeto ide na generalni servis. :-)

To je to što se mene i Tudora tiče, imam još jednu zlatnu Omegu i jednu staru Omegu Constellation ali to ne nosim pa ni ne slikam.

@Rjk.Bagaric- dobrodosao na forum! Tudor je fenomenalan! Verujem da ce biti mnooogo lepši kada ga budeš sredio...mada,i u ovakvom stanju ima sve moje simpatije. Po meni-sjajan brend

tudor izgleda bas ocuvano

je l ima rolex krunicu i rolex krunu pozadi

bas sam pre trazio cene polovnih i iznenadio se da nisu skuplji, recimo kao pojedini Submariner modeli, mada ima i skupih od 10k evra

na kraju, on je vrlo cesto danas skuplji nego sto je bio nekada kao nov, zaista vredan sat

Last edited:
Evo i 2 sata koja često nosim, nisam ih puno platio a ok izgledaju:

2014-06-09 19.31.44.jpg
2014-06-09 19.33.06.jpg

Inače sam stvarno komad budale što se satova tiče. Znači ne skidam sat s ruke nikada, nosim ga u krevet, u more, u teretanu. Jednom sam nešto fizički radio pa sam sat vremena bio bez sata na ruci, izgubljen ko muha bez glave.

Evo još slika Tudora:

2014-06-07 08.18.58.jpg
2014-06-07 08.16.05.jpg

Last edited by a moderator:
Dobro došao na forum.
Lepi satovi, u zdravlju ih nosio. Tudor mi je super ali sviđa mi se i Breil , inspirisan je istorijom. Može li još koja fotka Breila?

Back