MMario Well-known member Jul 23, 2014 #23 rjk.bagaric said: Evo sve na jednom mjestu View attachment 94257 Click to expand... Lepo, lepo....:congrats:
rjk.bagaric said: Evo sve na jednom mjestu View attachment 94257 Click to expand... Lepo, lepo....:congrats:
milan zmaj New member Jul 23, 2014 #24 Nisam gledao jesi li pisao nešto o Bulovi.. kad budeš mogao ako moze jos neke sličice..bas mi se svidja..i ostalo je super...
Nisam gledao jesi li pisao nešto o Bulovi.. kad budeš mogao ako moze jos neke sličice..bas mi se svidja..i ostalo je super...
R rjk.bagaric New member Jul 23, 2014 #25 Ma nije neka za pohvalu, fora izgleda, a i nisam je puno platio (95€ sa poštarinom).
R rjk.bagaric New member Jul 23, 2014 #27 Je, na Bulovu sam mislio. Ajde poslikat ću ju večeras pa stavljam na slike.
R rjk.bagaric New member Sep 23, 2014 #31 Evo još par slika. Sinoć sam ga dobio u razmjeni i oduševio me je. Dobrih 47mm u promjeru, sat je stvarno komad čelika.
Evo još par slika. Sinoć sam ga dobio u razmjeni i oduševio me je. Dobrih 47mm u promjeru, sat je stvarno komad čelika.
R rjk.bagaric New member Oct 23, 2014 #34 I naravno, opet sam pazario ovih dana, pa evo mali update: Last edited: Oct 23, 2014
R rjk.bagaric New member Feb 12, 2015 #36 Nisam mogao odoljeti. Mehanizam 7750 COSC, case od titana, keramike i wolframa, jest da je modni sat ali volim taj dizajn i stvarno je posložen za jedan casual/sportski chrono.
Nisam mogao odoljeti. Mehanizam 7750 COSC, case od titana, keramike i wolframa, jest da je modni sat ali volim taj dizajn i stvarno je posložen za jedan casual/sportski chrono.