milan zmaj New member Oct 13, 2012 #461 oooooo si ziva i zdrava i da ti se sve zelje (Vam) ispune od srca vam zelim. veliki zagrljaj od zmaja
oooooo si ziva i zdrava i da ti se sve zelje (Vam) ispune od srca vam zelim. veliki zagrljaj od zmaja
luger New member Oct 13, 2012 #463 smizli rodjos ? aaaaaaaaaaa, pa srecan rodjos, velika porasla, i recimo uletela u upravni odbor swatcha ! :birthday:
smizli rodjos ? aaaaaaaaaaa, pa srecan rodjos, velika porasla, i recimo uletela u upravni odbor swatcha ! :birthday:
Shmizla Administrator Staff member Oct 13, 2012 #464 DRUGARI, HVALA VAM PUUUUNOOOOO! Baš ste mi dodatno ulepšali ovaj dan! Veliki KISS za sve! Pozz!
Nick Active member Oct 13, 2012 #466 Nek je sa srećom rodjendanpuno zdravlja i novih SATOOOOOVAAAAAAAA:w00t:,vel pozz svima!
sima hrabri Moderator Oct 13, 2012 #468 Gazdarice, sve najbolje i najlepse ti zelim...! :birthday: :flowers:
anbeast New member Oct 24, 2012 #473 Umbra, SRECAN RODJENDAN! Kako je red, spremih ti tortu. Prijatno!
Neša Super Moderator Staff member Oct 24, 2012 #474 Nek ti je srećan rođendan Umbra i sve najlepše :birthday:
milan zmaj New member Oct 24, 2012 #477 Gazadrarice nije valjda da sam propustio da ti cestitam??? jaooo! Da ti se sve zelje ispune mislim da mozes da smislis koje....i da si ziva i zdrava
Gazadrarice nije valjda da sam propustio da ti cestitam??? jaooo! Da ti se sve zelje ispune mislim da mozes da smislis koje....i da si ziva i zdrava