RUS - Moji satovi

Re: RUS. - Moji satovi

Mozda da promenim nick u helvet;)

Hvala, nadam se da hoce. U masinu ne sumnjam ni malo, a sto se tice premaza, nemam predstavu sta da ocekujem, videcemo...

Divan sat, cestitam!
Hvala zemo!

Last edited:

Oris F1 Williams

Čestitke na kupovini i od mene! Jako dobar sat! Neka te dugo i u zdravlju služi služi!
Čekamo detaljan opis...

Mali OFF:
Htela bih da dodam i da priznam, sa uživanjem gledam ove "umetničke" fotografije satova. Kada se ukombinuju sa po kojim dodatnim detaljem = pun pogodak. :) Ima članova koji prafe super fotke! Samo napred momci! :)

Cestitke jos jednom na prinovi, odlican Oris, ocekujemo neki detaljniji opis. Crveni detalji na ciferu kao i crveni rotor mehanizma su detalji koji mi se jako dopadaju. Jos jednom uzivaj u novom satu:congrats:

Opa, cestitam! Bas si se isponavljao u zadnje vreme... :) Slabo stojimo sa Orisima na forumu, bio bi red da ih bude vise.

Hvala svima!
Crveni detalji i Williams logo su i mene kupili.;)
Sve to uzivo zaista lepo izgleda, kao i c3D cifer, koji je tesko uslikati.

Inace za sada sam zadovoljan. Zbog fleksibilnih lugova, ovo je jedan od udobnijih satova koji sam imao prilike da nosim.

Last edited:

Čestitam, i zdravlju da ga nosiš! :beer:
Veoma interesantan sat, crveni detalji na potpuno crnom satu veoma lepo izgledaju.

Malo zapnem sa poslom a na forumu tone novih a prelepih satova ;).

Vlado, svaka cast na prinovi :man_in_love:.Bice valjda prilike da se vidi i uzivo :)

Odlican si sat uzeo zemo! A i slike su ti dobre! Kada budemo
:beer: moraces da mi odrzis kratak kurs fotografije ;)

Back