Safety razors ("masinice" tj. britve za brijanje)

Evo,posle pola godine,mogu sumirati utiske.
iKon brijač: 10-ka ili ti: nemam primjedbi.
Feather nožići: "kolju" za 10! Poređenje sa Gillette Platinum: Feather posiječe poslije mjesec dana korištenja isto kao i Gillette prvog dana.

ja koristim brijac samo jednom, penu nikako, gel iskljucivo, brijao sam se sa onim sa 5 ostrica giletom i nisam nikakve rezultate postizao, mislim da je dobar kao i onaj sa trirecke sto se trese, njega sam imao ali ja sam neiskusan sa njima pa zato

citao sam intervju federera koji je njihov brend ambasador, on kaze da isto u pocetku nije znao sa njim da se brije ali su mu inzenjeri kasnije pokazali te je bio odusevljen

sa ovim skupim iKon i ostalim brijacima bih se posekao, bas imam tesku fobiju od zileta i igala

Posto je tema vezana za ove stvari, da pitam gde se kupuju i koliko kostaju zamenske ostrice za neki od popularnih brijaca, poput Gillette Fusion Proglide ? Red bi bio da kupim jedan kvalitetniji brijac, ali davati 1.500 dinara svaka 2 meseca bas i nije isplativo.

Hehe, jeesam, ali, samo treba biti oprezniji. Na britvu sam presao sa obicnog brijaca, sa 3 ostrice. Dobro, da se ne lazemo, pozdravio sam se sa svim ukucanima pre ulaska u kupatilo. :DD Uglavnom, treba samo biti oprezan. Mirna ruka i udri. :)

Imam, uzeo sam ga danas, zajedno sa britvom. Sto pitas ? Strop nije kao ostali, vec je putni strop, manji je ali siri i ima drvenu drsku tj konstrukciju, sa jedne strane koza a sa druge platno.

Kozni strop i fini belgijski kamen gradacije 5000.. inace svaka cast, i ja sam htio prijeci na britvu, ali.. hm.. nekako mi je previse sajabansije s tim. I ionako previse kave pijem :eek:

Back