Ma naravno, zezam se... koja bi budala bi cetku za brijanje koristila kao metlu...
Mada, znajuci kakvih delegata ima, sve je moguce.
A sto se razlicitih opcija tice... ne znam. Ja nikada nisam imao nekih velikih problema, tipa iritirana koza, crvenilo, nateceno lice, ili, sta ja znam, sta sve zakaci covjeka kad se brije... Najgore sto m se desavalo je da se sam zakoljem tu i tamo, ali to bi bilo to. Zato sam, vjerovatno, relativno kasno poceo sa pravim brijacima, tek prije nekih 5-6 godina, a do tada je sve bilo ok i sa onim plasticnim igrackama ali i sa elektricnom masinom.
Cak ni sa ovim pravim brijacima ja ne osjetim neku vecu razliku, osim sto, kao, malo vise pazim kada koristim svoj stariji Mühle, jer je agresivniji, ali mi zileti ne prave neku vecu razliku... u zadnje vrijeme samo Wilkinson i Feather.
Jedino jos nikad nisam uspio da odlucim sta mi ustvari vise pase - krema ili sapun... to stalno mijenjam. Jedino pjenu ne koristim, ili jako, jako rijetko, vise se i ne sjecam kad je bio zadnji put.
Inace, kad posao dozvoljava, preskocim koji dan. Nisam od onih koji vole svako jutro da se ogule... svaki drugi-treci dan, sasvim ok.