Sat za plažu - leto dolazi !

Ako cemo ostati verni mehanici, onda Amfibija. Ja sam prosle godine nosio SKX007 i nisam ga ni malo stedeo. Ali ipak nije toliko jeftin da se ne bih nervirao ako mu se nesto dogodi. Zato ovog leta na more ide Amfibija. Kosta 60e, izgrebes pleksi - nema problema 4e, dihtunzi 3e, ceo mehanizam 30e... :D

Suunto Elementum Aqua
Bićeš skroz fensi, kao sve one neskijašice na Kopu u full Bogner i Colmar odeći. Poskupo je, al nek se zna :)

View attachment 60586Mozda jedan Fortis Flipper sat;), nije on toliko losa kupovina, narukvica od plastike, ako se pogrebe ili osteti kupi se druga, nije toliko skupa, modul je malo skuplji, to je sat sa tradicijom, pre dvadeset godina je spasio i samu kompaniju

Mislio sam da se samo meni ovaj sat mnogo svidja...sta znam kad vidim Fortis na ciferu ne razmisljam o plastici i o mehanizmu u njemu..vec mislim na Marinemaster :))

Ljudi, ja volem satove ali sta ce vam oni na plazi? :confused: Ja se obicno znojim kao nilski konj na plazi i kad bi stavio sat, mislim da bi se istopio!!!

Izvinjavam se za ovo, znojim..:) Jednom davno sam stavio sat i otisao na plazu, bio je to G-shock.Onako crn, lep, taman da skupi jos vise toplote na ionako +45 stepeni...

E, a kada bi isao na ronjenje, onda Seiko SKX 007 bi bio moj izbor! :) Mada spremam jednu Amfibiju ministarku. Ko zna, mozda ga probam u Crnom Moru ovog leta. :)

Last edited:
Ja obožavam sat na plaži, uvek sam na kupanje nosio sat, trenutno je aktuelan Monster, prosto uživam kad ga vidim u vodi.....
305709_2186306068791_1185531263_n.jpg

Ma meni je Monster baš plažni sat, zimi ga skoro i ne nosim, ali kad krene kupanje, počinje i njegova sezona.

MA da sam a prosle godine...

IMG_3625.jpg

[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD]
IMG_3653.jpg
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Back