Sat za plažu - leto dolazi !

Ljudi, ja volem satove ali sta ce vam oni na plazi? :confused: Ja se obicno znojim kao nilski konj na plazi i kad bi stavio sat, mislim da bi se istopio!!!

Izvinjavam se za ovo, znojim..:) Jednom davno sam stavio sat i otisao na plazu, bio je to G-shock.Onako crn, lep, taman da skupi jos vise toplote na ionako +45 stepeni...

E, a kada bi isao na ronjenje, onda Seiko SKX 007 bi bio moj izbor! :) Mada spremam jednu Amfibiju ministarku. Ko zna, mozda ga probam u Crnom Moru ovog leta. :)

Ma kad dodjes i odes na Adu samnom i sa ovim drustvom,i Vladas se skine do pola u rolerima ima da stavis najbolji sat i jos da se i znojis i kupas i ko zna sta jos ;)

Hehh. Vidim da postoji tu i tamo nedoumica da li je sat potreban na plaži (a isto može da se pita i za odmor, bicikl, bilo koji sport...).

Pa, meni je potreban. Navikao sam da mi bude na ruci. To je valjda glavni razlog.

Sem toga, i na odmoru je potrebno baciti pogled na to kada je vreme za spavanje, obrok u hotelu, možda i neki lekić (idem sa malom decom)... a kada sam u pokretu (u vodi, restoranu, na odbojci) lakše mi je da bacim pogled na ruku, nego da tražim telefon ili gledam da li negde postoji javni sat...

I tako. Kao što se umijem ili operem zube, imam naviku i da uzmem sat kada se probudim.
Nisam još dospeo u fazu, kao pojedinci na forumu, da spavam sa satom (a i žena ne voli konkurenciju :) ), ali nikad se ne zna...

Što se tiče mog izbora, za sada je to Amfibija ili Casio MDV-106-1A... a možda i Seiko SKX007 koji je zaista iskušenje.Ićiću da probam, pa u videti.

Ostale odične predloge (naročito Rolex, Omegu... uhh) ću ipak ostaviti za neki drugi put.

Navikao sam da mi bude na ruci. To je valjda glavni razlog.
Isto i meni.Ne znam da li mi je potreba ili obavezno...Jednostavno sam navikao da je na levom zglobu.
A kad ga stavim na desnu,bukvalno imam osecaj kao da sam u lancima koliko mi je neugodno.
Mislim da ti je najbolje da sacekas i kupis SKX 007 ili Ambifiju preko Meranoma.

2 ljeta unazad nosim na plazi casio duro 102. Za razliku od 106 ima dugme (power iluminator) izvise krunice. Sat je top, izdrzljiv, jeftin, pouzdan.... mucio sam ga na sve moguce nacine.... precnik sata je 42mm i zanima me sljedece!
Ima li ko model duro 106? Nisam ga gledao uzivo, uzeo bih ga preko amazona ali me zanima precnik sata??! Na amazonu pise 48mm, a na neke druge sajtove 42 nedje cak 44mm. Bitno mi je samo da je veci od 102. Kvalitet necu dovodit u pitanje (za 50 eura ne mos bolji sat uzet)

Otišao samo da probam i... nisam izdržao da ne pazarim.

Casio MDV-106-1A:

03042013491.jpg03042013495.jpg

Eto, sada sam spreman za more... samo da to leto već jednom dođe :dance3:

Inače, baš mi se dopada sabljarka

Cestitam, izabrao si pravi sat:thumbup:
Dobra je sabljarka, i meni se svidja taj logo.

@SanelMNE
Jako lep i interesantan sat. Koji je prečnik, i reci mi jesi li ga već predstavljao na forumu (voleo bih da vidim još koju fotku)?

@SanelMNE
Jako lep i interesantan sat. Koji je prečnik, i reci mi jesi li ga već predstavljao na forumu (voleo bih da vidim još koju fotku)?
Vladane ima jos nekoliko fotki ovog Seastar-a u fotografijama iz moje kolekcije.
Sat je zaista prelijep, udoban zbog gumene narukvice i ne moze ostati neprimijecen upravo zbog plave boje.
Osnovne karakteristike sata:
Sirina kucista je 42.mm, ima providnu pozadinu kucista koja dozvoljava pogled na mehanizam, inace u njemu je mehanicki automatik Eta 2824-2.
Vodootporan je do dubine od 300.m i posjeduje helijumski ventil.
100_1068.jpg100_1073.jpg100_1074.jpg100_1077.jpg20130406_160740.jpg

Back