Seiko 4R36 vs 6R15

Status
Not open for further replies.
Vlado, znaš da ne prodajem ništa i da mi zarada nije bitna.

Zašto mi je obrisana poruka sa slikom kad se ne radi o replici Seika?

Radi se o Seiko satu iz "noćne smene" sa original Seiko mehanizmom, originalnom kutijom i originalnim uputstvom, dakle nije replika. Ovo treba ljudi da vide jer se ovi Seiko satovi iz "noćne smene" prodaju masovno po celom svetu, što svedoće i hiljade pozitivnih recenzija!!! Seiko nije ništa preduzeo po ovom pitanju jer je sam ovo proizveo i to se normalno prodaje.

Screenshot_20210108-142934_Samsung Internet.jpg

Molim Vladana da ostane slika ovog sata.

Last edited:
Vlado, znaš da ne prodajem ništa i da mi zarada nije bitna.

Zašto mi je obrisana poruka sa slikom kad se ne radi o replici Seika?

Radi se o Seiko satu iz "noćne smene" sa original Seiko mehanizmom, originalnom kutijom i originalnim uputstvom, dakle nije replika. Ovo treba ljudi da vide jer se ovi Seiko satovi iz "noćne smene" prodaju masovno po celom svetu, što svedoće i hiljade pozitivnih recenzija!!! Seiko nije ništa preduzeo po ovom pitanju jer je sam ovo proizveo i to se normalno prodaje.

View attachment 151267

Molim Vladana da ostane slika ovog sata.
Evo tebi ista "noćna smena" znači bukvalno ideš protiv Seika samo :D
8b21d2d027cf79bbfbe70c029a506bf4.jpg

Sent from my SM-N770F using Tapatalk

Ja sam sad zbunjen. Pa uvek se "nocna smena" placala vise :D Kako to sad jeftiniji ;) Salu na stranu, ovo su replike i tome nije mesto na ovoj temi. Bilo kako bilo, treba otvoriti cetvore oci pri online kupovini. Svasta se moze desiti ....

Vladane sad će on da objasni da to nisu replike nego su prave cene satova jer je to hteo da kaže svojom slikom

Ali u svakom slučaju ja sam završio, em ima sat em 180 $ platio em dobija vise za sat nego sto je platio znaci ne slaze mu se prica. Uglavnom ja se offiram moze da prica od sad . Teren njegov. Pozdrav

Status
Not open for further replies.
Back