Dosta je oštećen, tako da bi mu trebalo sređivanje.
Zna li neko iz koje je godine?
Na poklopcu piše 249648 7009 - 876A.
Izvinjavam se za uzastopni post, ali sam zakasnio za izmenu.
Dobar dan svima! Zamolio bih nekoga da mi napiše koje je god. sat, da li je original i koliko vredi.
Samo toliko Danas sam ga kupio, pa da znam... je l' sam se ili nisam
Original jeste,za godinu ne znam,sedamdesete ili osamdesete,za vrednost je rečativno....ljudi traže i po 50 evra za ovakve primerke,ja mslim da vredi manje...tipa 30...
Original jeste,za godinu ne znam,sedamdesete ili osamdesete,za vrednost je rečativno....ljudi traže i po 50 evra za ovakve primerke,ja mslim da vredi manje...tipa 30...
Pozdrav svima, drago mi je da sam Vas pronašao.
Ja sam obožavalac Petice.
Ovo je moj ljubimac kupio sam ga u Šibeniku dok sam bio na služenju vojnog roka u JNA pred novu 1989 godinu.
Nosim ga svakodnevno na ruci, od prvog dana do danas radi kao metak. Sem čišćenja kod časovničara nikakvih problema.
Moj prvi automatic, pa petica! Hvala forumašima na informacijama koje su mi pomogle u odabiru sata koji ima dobar odnos cena/kvalitet/dugovečnost :beer: A od svih silnih modela 5 ovaj mi je nekako baš po mom ukusu.
Čestitam Chuck. Meni ta 5-ica radi već 5 godina ko Singerica,nikad nikakav problem nisam imao,a smešno je mala cena u pitanju. Sad je moj sin nosi i zadovoljan je.