Seiko 7016-5000 aka Monaco

^ ni ja ne znam kako mi je promakla zato sam i pomislio da bi bila dobra ideja da se napravi lepljiva tema koja ce imati linkove ka ovakvim tekstovima gde cemo ujedno moci i da glasamo za onu koja nam se najvise svidja.

Da malo "zabiberim" temu ;)

Plavi Monaco

314ouqc.jpg

Zeleni Monaco

2q9vyg5.jpg

:rolleyes:

pravo da ti kazem, nisam ga dugo nosio zato sto je sada na njemu pugov racing kais, pa se pretvorio u ekstremnu sportsku varijantu koja mi ne ide bas za svaki dan. ali, dobro si me podsetio, mogao bih bas da ga izvedem malo na sunce. ;)

Pridružujem se čestitkama Simo, kako za tekst, tako i za sat, a koliko je ovaj sat tražen i danas govore cene na tržištu koje napolju dostižu i tri zelembaća!

-hhmmm... da ,vidiš, pročitao sam temu još ranije, a kako mi je "like" promakao, nemam pojma...eusa_doh.gif:dontknow:

d1d , svaka čast na "biberu" !!!icon_peace.gif :thumbup:

tnx, iggy.
ne znam na koji primerak mislis? :confused: na svim slikama koje prate tekst je moj (jedini) primerak (na pugovom kaisu i metalnoj narukvici), osim fotke mehanizma (pise od koga je preuzeta).

pomenuo si u textu da je staklo na tvom ispucalo pa me to zbunilo posto se nevidi na slikama, Mnogo si ga dobro uslikao :)

Back