Seiko Bell-Matic satovi

Re: Seiko Bell-Matic sat

Da, staviću kožnu narukvicu. Verovatno neki Hirsch (upravo razgledam šta se nudi) ili se možda čak odlučim i za neku Kuki pošto vidim da ih svi hvale i onda eto razloga da se skokne do Beograda. :)

off topic

Aj šta si se uplašio odmah, pa neću ti ništa. :) Ponašaš se k'o neka beba zmaj. :laugh:

Ljudi,drago mi je da ste i vi otkrili cari i ljepotu Bell-Maticsa.
Tako jednostavan,funkcionalan i lijep sat.Da bi danas imao nesto slicno trebas biti bogatas jer nema vise takvih modela u modernoj proizvodnji.Ne isplati im se da ga rade vise a kad pogledas u kasne 60te i 70te Seiko je imao ogroman broj Bell modela i boja.
Definitivno jedan od skrivenih vintage gemova koji se jos mogu nabaviti bez objave bankrota.

Edit:dragon slazem se s tobom oko koze.SS Narukvice su jednostavno lose izrade (tada je presavijeni lim izgleda bio standard u ponudi lol).700x i meni izgleda bolje na koznom remenu.

Last edited:

definitivno i mene zahvatila bellmanija... :) novi clan: 4006-4010 :man_in_love:
imao sam srece da opet naletim na savrseno ocuvan primerak...

(ono zutozelenkasto s leve strane nije nikakvo ostecenje, nego odsjaj od zute kade moje cerkice, koji uopste nisam primetio dok sam slikao, a sad me uzasno mrzi da postavljam sve ponovo ... :laugh:)

IMG_9383-mala.jpg

IMG_9385-mala.jpg

IMG_9388-mala.jpg

IMG_9390-mala.jpg

@Sima Japanac(prepoznaće se)
Čestitam druže.Stvarno je dobar:yes4:

Stvarno prelijep rimjerak. Moram priznati da mi je to i ponaljepši Bell iako globalno nisam ljubitelj kućišta u boji žutog zlata. Gdje li nalaziš tako očuvane primjerke!

Evo, posle dužeg vremena uspeo sam da uhvatim malo vremena i napravim par slika mog, nedavno restauriranog, Bell-Matica! :) Nadam se da će vam se dopasti! :)

Seiko_Bell-Matic_4006-7002_01.jpg

Seiko_Bell-Matic_4006-7002_02.jpg

Seiko_Bell-Matic_4006-7002_03.jpg

Seiko_Bell-Matic_4006-7002_04.jpg

Seiko_Bell-Matic_4006-7002_05.jpg

Seiko_Bell-Matic_4006-7002_06.jpg

Seiko_Bell-Matic_4006-7002_07.jpg

Seiko_Bell-Matic_4006-7002_09.jpg

uf, sjajno izgleda, dragone! :) i slike su odlicne!
sta reci - fantasticno uradjena restauracija!
i odlicno mu stoji taj kais. :) (za svoj sam kupio isti, samo braon, sa belim stepom :))
uzivaj u satu, stvarno je odlican!

Svaka čast Dragone prelep satić, pravi klasik u perfektnom stanju... :) A i slike su odlične...:D

Back