Seiko Fantom SNZH55J1

23jewels

New member
Fantom je stigao,brze nego ocekivano. Evo par fotografija dok ne dobijem vreme da napisem par reci o istom.

P1020314.jpgP1020310.jpgP1020299.jpgP1020311.jpgP1020301.jpgP1020297.jpgP1020317.jpg
pencil.png

Čestitam :D

Dugo sam ga gledao na netu i tražio po lokalnim prodavnicama, ali bezuspješno. Na kraju sam odustao.
Odlično izgleda.
Koliki ti je obim ruke?

Čestitke i od mene. :)
Nadam se da će uskoro još koja slika a možda i neki review kada se slegnu utisci!? :)

Pozdrav

Čestitam :D

Dugo sam ga gledao na netu i tražio po lokalnim prodavnicama, ali bezuspješno. Na kraju sam odustao.
Odlično izgleda.
Koliki ti je obim ruke?

Hvala, i ja sam ga cekao da se pojavi,cak sam pisao Sense on line prodavnici o eventualnoj nabavci (nisu mi odgovorili uopste). Za zglob stvarno ne znam,nemam cime da izmerim,zbog toga i stavih kovanicu na jednoj slici :D Oko 18cm,rekao bih.

Last edited:
Čestitke i od mene. :)
Nadam se da će uskoro još koja slika a možda i neki review kada se slegnu utisci!? :)

Pozdrav

Bice slika. Ove sam na brzinu napravio,nisu nekog kvaliteta... Review cu napisati cim budem imao pristup mom kompu...

Da ne zaboravim,zahvaljujem na pomoci prilikom kupovine istog :D

Čestitke i od mene :congrats:

Definitivno moj sledeći Seiko sat ali ja razmišljam o onom sa plavim brojčanikom.....

Hvala momci. Prvi put kupujem sat samo na osnovu slika,i sada se mogu sloziti sa Angel-om,jedan od lepsih modela,u seriji 5 mozda cak i najlepsi.. Definitivno ne izgleda plastican,kao sto negde procitah...

Ne razumem ovo...
Posle oznake "fri" ide subota na arapskom,pa tek onda "sat"... Sada mi stoje hiroglife...
Oko 00:30 je prebacilo na arapski,a sada je u toku prebacivanje na "sat" verovatno...

Last edited:
Super sat po super ceni, kod Seika jednostavno nema greške.
Sve čestitke na izboru i nek te u zdravlju služi :congrats:

Pozdrav.

Ne razumem ovo...
Posle oznake "fri" ide subota na arapskom,pa tek onda "sat"... Sada mi stoje hiroglife...
Oko 00:30 je prebacilo na arapski,a sada je u toku prebacivanje na "sat" verovatno...
^^ ..... cuti, dobro je! Zamisli da ti je stigao sat sa arapskim i japanskim:fie:jezikom, sta bi onda??
Sat odlicno izgleda, masivno, cvrsto..... "pravi muski", svidja mi se i boja ali najvise providna zadnja strana, taj mehanizam treba da se vidi :yes4:

Back