Seiko sarb059 ili Seiko sumo

Ralesd

New member
interesuje me misljenje o ovoj dvojici da nekazem velikana s'obzirom da je isti proizvodjac i isti mehanizam

Ja bih u ovom slucaju pre uzeo Sumo. Mislim da kad se sve sabere i oduzme, da je rec o kvalitetnijem satu.

Slike modela, cisto da bi bilo lakse za pregled.
alpinist_sarb059_zpsdb513e05.jpg DSC_0104-07192009-014-DSC_0104.jpg

^ Ne bih se bas slozio sa time kolega. Imao sam prilike da drzim oba u ruci, i kuciste na Sumu je za verovatno klasu-dve bolje od Aplpinista. Zapravo to odlicno kuciste je i mozda najveci adut Suma.

E sad, sta se kome vise svidja, to je vec druga stvar, ali kao sto rekoh, kvalitet je na strani Suma.

sarb ima (meni) ljepši cifer i kazaljke, a ružniji bezel, s tim da mi je na sumu font slova inserta bezela ružan. :D uf, svasta sam sad reko...

^ Ne bih se bas slozio sa time kolega. Imao sam prilike da drzim oba u ruci, i kuciste na Sumu je za verovatno klasu-dve bolje od Aplpinista. Zapravo to odlicno kuciste je i mozda najveci adut Suma.

E sad, sta se kome vise svidja, to je vec druga stvar, ali kao sto rekoh, kvalitet je na strani Suma.
Ja znam da bi uzeo Suma,takodje,al opet...
A da imam para ko sto nemam uzeo bi MM300

Po meni dobar izbor...Suma ima prilicno kolega, ali mislim da je ovo tek 2-i na forumu, tako da....

Imao sam oba, zadrzao Sumo i prodao Alpinistu. Posle sam hteo opet da ga uzmem ali je prestao da se proizvodi u medjuvremenu. Verovatno cu da uzmem 063 verziju ako nekada naletim na nju.

Back