Serb - moji satovi

Lepi satovi Serb,gde si u gradu kupio zulu narukvicu ja ih ne mogu naci ?

Ovaj seiko sam vec prikazao ali evo daleko bolja fotka:)

33625-seiko.jpg

Ovo je Citizen od burazera, ali ga ja jako cesto nosim, posebno od kad smo mu nakacili zulu narukvicu:)

33626-citizen-eco-drive-zulu-narukvica-net.jpg

Hvala ljudi na lepim recima:)

@rus kupio sam ga u bumaru bio je 12 hiljada dinara , sa metalnom crnom narukvicom iste boje kao i kuciste. Bilo je jos par boja zuta plava...

@Sindjel doneo mi je buraz od preko:)

Čestitke Serb a svaka čast i lepšoj polovini s obzirom da je i ona tebi kupila sat :thumbup: .
Ajd sad priznaj da si ovim gestom napravio sebi manevarski prostor za nabavku jedno 3-4 sata :flapper: .

Hvala druze moj:) Ma ja sam fin , uopste mi to nije palo napamet:rolleyes:

Čestitke Serb a svaka čast i lepšoj polovini s obzirom da je i ona tebi kupila sat :thumbup: .
Ajd sad priznaj da si ovim gestom napravio sebi manevarski prostor za nabavku jedno 3-4 sata :flapper: .

Bas lepo od tebe,svaka cast.:congrats:
Eh,kad bi i moja supruznica volela satove,pa da i ja posle imam taj manevarski prostor.:D

Dakle Serb, svaka cast za gest :congrats:! Sat je prva liga i zaista se nadam da ce i tvoja lepsa polovina uzivati u njemu.

Serb, ja sav pogubljen i pola stvari preskačem na forumu...:banghead: tek sad vidoh ovog lepog Lorusa.

Svaka ti čast na gestu- ljubav pre svega ! Medjutim, dodao bih da je i sam izbor vrhunski ! :thumbsup:

Serb, ja sav pogubljen i pola stvari preskačem na forumu...:banghead: tek sad vidoh ovog lepog Lorusa.

Svaka ti čast na gestu- ljubav pre svega ! Medjutim, dodao bih da je i sam izbor vrhunski ! :thumbsup:

Hvala baki druze moj:thank_you2:

Evo je jedna vintage Doxa za gospodjicu...17 rubina, navijac, 21mm bez krunice. Prodavac kaze da je preko 30 godina stara. Probacu nekako da nadjem informaciju o godini proizvodnje. Ukoliko neko ima neku ideju kako da to nadjem, bio bih zahvalan.
675899.jpg
675900.jpg
Postovanje,

Zeljko

Back