Serb - moji satovi

Uhhh, ala je lep !:man_in_love: :drool: Čestitke na prinovi , druže moj !!!!:congrats: Reci burazeru da ima fenomenalan ukus !

Moram tvog brata upoznati sa mojim bratom.
Možda nešto ispadne iz toga(neki sat za mene)

Čestitke na satu.
Deluje vrlo zanimljivo.
Ajde,valjda ću ga videti i u prirodi (ili bar u gradu)

Cestitke i od mene, u imaces puno da pises o ovom satu. Cim ga malo bolje istestiras dugujes nam jedan lep opis sata. U zdravlju ga nosio!

Cestitke i od mene, u imaces puno da pises o ovom satu. Cim ga malo bolje istestiras dugujes nam jedan lep opis sata. U zdravlju ga nosio!
Hvala druze:) Bice sigurno neki tekst to od mene mozete uvek da ocekujete:) Za sada sam pozitvno iznenadjen:)

Obecao sam malo teksta o parnisu:) Generalni utisak je veoma dobar. Sto se tice obrade kucista i stakla sam prezadovljan. O lepoti samog sata necu mnogo pricati zato sto je to individualna stvar, meni je lep:) Prvog dana kasnjenje je bilo preko 2 minuta na jedan dan. Posle sam ga ostavio da se isprazni nekih 40 sati. i navio do maksimuma. Sat zuri oko 20 sekundi dnevno, sto je po meni sasvim korektno, za pare koje sam dao:) Jedina zamerka je to sto se rotor pri navijanju cuje kao da meljem orahe:) Narukvica je dosta kruta, i videcmo jos kako ce se pokazati. E sad u globalu sta da kazem o parnisu. Moja iskustva su pozitvna za sad, ali eto desio im se propust sa nasim drugarom sa foruma wulfom, tako da nemam konacnu ocenu, vremce pokazati .

Vidiš, ja recimo uživam u toj mani koju si naveo . Znači, oobožavam kad rotor "melje orahe" ! :yes4: Onaj Orient LE isto melje, ali ne toliko koliko bih ja to voleo... :no:

Ovaj sat je moj burazer pazario za njega ali posto ga ja nosim svakodnevno mogu ga svrstati u moju galeriju ( inace mi stalno menjamo satove tako da su maltene svi satovi zajednicki).

SEIKO 5 Sports Ref:SARZ005

Made in Japan!

sarz005_a.jpg

sarz005_d.jpg

sarz005_e.jpg

Kućište sata je od nerđajućeg čelika , prečnika 41 mm, visine 11 mm.

Brojčanik je crne boje , a na poziciji "3h" se nalazi datum.

Kazaljke su veoma neobične , posebno me je privukao dizajn sekundare.

Pozadina kućišta je providna tako da možemo da vidimo mehanizam 4R36.

Liminacija je odlična , što možete videti na fotografiji u daljem delu teksta.
Ovaj model sata pokreće Seiko mehanizam 4R36 24J.
Rezrerva snage je oko 41 sata.

U specifikaciji ovog mehanizma odstupanja su +45/-35 .

U poslednja 24 h pratio sam odstupanje i ono je 0!!! Inace prethodnih meseci je oko -1/ + 3 sekunde. Odličan sat i svakom bih preporucio da ga kupi:D

Одг: Serb - moji satovi

Serb, odlican sat i odlicne fotke! :thumbsup:

p.s. Jesi li zvao burazera da nam se pridruzi, jos jedan seikoljubac je uvek dobrodosao. :D

Re: Одг: Serb - moji satovi

Super je to imati brata koji ne nosi sat, pa ga ti nosiš umesto njega. ;)
Sat je jako lep, a i fotografije su na zavidnom nivou! :)
Pozz!

Cstitam na kupovini, tebi i tvom bratu:congrats:
Stvarno su ti odlicne slike:thumbup:
Lep sat.

Respect za brata ljubitelja nindži i za njegovog ljubimca :beer:

Kao što reče Sima, pozovi ga da nam se pridruži.

U poslednja 24 h pratio sam odstupanje i ono je 0!
Pretpostavljam da je sat bio navijen :rolleyes:

Serb, odlican sat i odlicne fotke! :thumbsup:

p.s. Jesi li zvao burazera da nam se pridruzi, jos jedan seikoljubac je uvek dobrodosao. :D
Ne biva to,Simo.
Ko bi još voleo da mu se burazer (ili bilo ko iz familije) meša u ono što je samo njegovo (ovaj forum) ?

Hvala ljudi na lepim recima:) Ove fotke su preuzete nisam hteo da kvarim lepotu sata sa mojim fotkanjem:) Simo registrovan je on nego ne voli da pise:) Inace je veliki ljubitelj japanaca:)

@Smizla Nosi moj burazer satove nego stalno menja koji nosi pa se grebem:blushing:

Back