Serb - moji satovi

Iskreno da ti kazem,ne volim cetvrtaste satove,ali ovaj tvoj sat mi se BAS svidja. Mnogo lep sat,nekako i elegantan,a i sportski.BAS je dobar. Cestitke i od mene Serb.

Hvala Djole, ni ja nisam odusevljen sa kockastim satovima, ali mi se ovaj bas svideo, a i svidjaju mi se funkcije sata, i to sto je analogno digtalan, a digitala je bas lepo uklopljena , skoro neprimetna...malo da ga nosim provalim funkcije, pa cu malo vise o njemu da pisem:D

Da,to je super,sto je taj digitalni prikaz nekako nenametljivo uklopljen u sat i ne narusava mu eleganciju,a ipak odise nekim sportskim duhom. I ta narukvica mu je bas lepo legla zbog tog crvenog stepa i uklapa se sa kazaljkom.Super je sat.

Serb , pa druže moj, da častiš da se ne rasuši narukvica ! :thumbsup:

Ti znaš da sam vatreni obožavalac Casio brenda, pogotovu Edifice-a . Već ste prokomentarisali, da je vrhunski uklopljena digitala u kockasto kućište sa full eleganciom , da mu je kaiš legao kao 1 na 10...

Čestitam ti na kupovini i jedva čekam da vidim sat uživo !!!!:thumbup: (a da ne pominjem, da duguješ još malo lepših slika kada stigneš)

Neka te u zdravlju i veselju služi taj, slobodno mogu reći, sportsko-elegantni , funkcionalni lepotan ! smiley.jpeg

Kako reče moj komšija VladanP , nema greške sa Edifice-om !

Sky, Baki puno hvala, ekstra je kad vidis da pravi ljubitelji hvale tvoj sat,jos jedan dodatni motiv za nabavku novih, hvala svima:adore:

Evo ga seiko posle popravke, novo staklo, komplet servis, sad je kao nov. Inace ceo posao je odradio casovnicar Dojcinovic, i sve pohvale za njega. Jos mi je dao i godinu dana garancije:congrats:

Stari seiko:View attachment 22436

a drugaru vec 4,5 casovnicara reklo za seiko5 da nije pametno menjati staklo, kao uletece prasina i te fore.... i umalo da ga proda

ako nije tajna, kolko kosta zamena stakla ?

Pa ja sam morao da menjam staklo posto je bilo puklo, tako da nije bilo izbora. Staklo me je izaslo oko 1000 dinara, ne secam se tacno posto sam radio komplet servis i kupio sam novu narukvicu, pa je racun bio 3500 hiljade.

Danas mi je stigao novi sat i to Vostok Komandirski . Posle dugo trazenja na domacim sajtvima , od polovnih pa sve do novih , okrenuo sam se nemcima i narucio nov sat:D Prvo cu opisati sardnju sa nemcima, mislim da ce dosta clanova to da zanima.
Sat sam narucio preko ovog sajta Russian watches Vostok Europe, Poljot, Aviator, Buran, Sturmanskie, Denissov, Vostok, Molnija. Poslao sam im mail, da se raspitam o nacinu kupovine, i na moje veliko iznenadjenje odgovor sam dobio za nepuna 3 sata. Kad sam narucio sat, poslali su mi mi mail sa racunom i ostalim informacijama, uzeo sam taj mail, odstampao i otisao u banku gde sam salterskoj sluzbenici uricio ove papire i ona je sve zavrsila ( naravno uz proviyiju od 1400 dinara). Pare sam im poslao u sredu popodne , a sat je poslat u petak , zato sto je u Nemackoj cetvrtak neradan dan:huh: bilo kako bilo 8 dana od trenutka placanja stigao mi je sat i carina i porez mi nije naplacena:thumbsup: Sat me je sa prevozom kostao 53 evra plus bankarski troskovi 1400 dinara. Namrno sam sam uzeo ovaj jeftiniji model da vidim kako ide ta on-line kupovina, i mogu reci da sam odusevljen.

Sad malo o satu:D

Rec je o Vostoku komandirski 2414-531764.
  • Mechanical movement
  • Central second hand
  • Calibre 2414 A, 17 ruby jewels
  • Totally wound watch runs not less than 36 hours
  • Shock resistance balance
  • Waterproof
  • Luminous hands und markers
  • Case size 40 x 46 mm
  • Rotating Bezel
  • Chromium-plated case
  • Authentic leather strap
  • Stainless steel screw-down back
Sat je odlican , nov je i nema naarvno nikakvih ostecenja. Kutija je bas u sovjetskom stilu:lol:Evo slika da ne duzim:D

DSC_0060.JPG DSC_0062.JPG DSC_0063.JPG DSC_0064.JPG DSC_0065.JPG DSC_0066.JPG DSC_0067.JPG DSC_0069.JPG DSC_0070.JPG

Eto toliko za sad:dance3:

Last edited:
Cestitke Serb na novom satu:congrats:....odlican je!
Sto se tog sajte tice,jedan od poznatijih gde se mogu kupiti ruski satovi. O poslovnosti ne treba trositi reci..,Nemci su to:)

Serb , druže moj , dobra i lepa ti ta "proba" ! :thumbsup:

Sve čestitke i od mene , a što se teksta tiče i te kako je dobro podeliti to iskustvo sa nama ! To sam od tebe i očekivao...:thumbup:

....ja mislim da već znaš, da pre pohvale za sat, prvo ide pohvala za tvoje srce, dušu, pozitivnost i ljubav prema satovima. Nego ne napisasmo to ja i moj brat Djole, jer se podrazumeva !!! :thumbup:

Uživaj u svojim lepotanima , glancaj ,osluškuj i bacaj po koju fotku na forumče ! :top:

Attachments

• cackalica.gif
    cackalica.gif
    2.4 KB · Views: 134
Stvarno odradjeno kako treba ai sam sat je lep...u zdravlje nosio sve te lepe satove...
nego svima nama ce trebati vise kutija...

Back